Ha valaki megtudja hogy éjjelente elviszik az űrlények, akkor hova vagy kikhez fordulhat segítségért?
Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 21:53
11/37 A kérdező kommentje:
Írtam 404nek. És most?
2011. szept. 19. 22:30
12/37 anonim válasza:
Ne írj senkinek mert csak rosszabb lesz! Állj! le és talán mást fogunk választani de benned találtunk valamit amit másokban nem.
13/37 A kérdező kommentje:
Mikor fog válaszolni? Holnap? Nekem már az lenne jó ha ma válaszolna ez a 404 mert sürgős.
2011. szept. 19. 22:33
14/37 x) válasza:
Várd meg amíg visszaír. Ami nem biztos hogy hamar bekövetkezik mivel pillanatnyilag nem biztos hogy a földön tartózkodik... de talán addig beszélj Ferivel (Ferenczy Gergely). Előbb-utóbb megtalálja ezt a kérdést :)
15/37 x) válasza:
Egyébként nyugi, pontosan tudjuk (legalább is én tudom) hogy 404-nek köze sincs az űrlényekhez de jó vele szórakozni :D
16/37 A kérdező kommentje:
Most akkor jó ez a 404 vagy nem jó? De én már írtam neki.
2011. szept. 19. 22:37
17/37 anonim válasza:
Ha magadból akarsz bohócot csinálni, akkor csak írj neki nyugodtan...
18/37 anonim válasza:
De akkor tök mind1 hogy ha ennek a ferenci gergelynek írsz. mert egy és ugyan az a személy...
19/37 x) válasza:
Jó jó persze. Legalább lesz egy új "404 megoperált valakit" sztorink. De egyébként max tud neked papolni az idegenekről meg gyártani a különböző összeesküvés elméleteit. De lehet hogy még tud is segíteni valamennyit :)
20/37 A kérdező kommentje:
Ti mondtátok hogy írjak neki mert ért hozzá most már mindegy már írtam.
2011. szept. 19. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!