Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ezel Való Világ módra?

Ezel Való Világ módra?

Figyelt kérdés

pl.:

Az Eysan-Bade párbajon 70-30 %-kal Eysan győz, és amikor visszatér a villába, Ezel megdöbben, és megígéri mindenkinek, hogy amikor Eysan nem élvez védettséget, akkor mindig rá fogja rakni a jelet. Egyszer Ezel kapja a legtöbb jelet, és kihívja Eysant, aki ki is esik 49 %-kal. VV Cengiz fel akarja adni a játékot, mert nem bírja Eysan nélkül. Később elhatározza, hogy a következő kiválasztásnál magára rakatja a jeleket. Ez így is történik. A kihíváson VV Kenannak adja a zöld kendőt, majd a párbajon Kenan le is győzi. Cengiz nagyon boldog, hogy hazamehet Eysanhoz, de a cselszövő VV Eysan kidobja és bejelenti, hogy el akar válni. Másnap este a Fókuszban riport készül az ügyről. A következő VV összefoglalóban újabb váratlan fordulat következik be: kiderül, hogy VV Sebnem, a plázacica terhes. A hírt először Sebnem párja, VV Tefo tudja meg, aki ezután megkéri Sebnem kezét...

Hasonlóakat írjatok, lényeg, hogy vicces legyen. A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!!!!!!!!!!

2011. szept. 17. 18:38
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Szerintem tök jóóó! Jól szórakozom!
2011. okt. 13. 18:00
 52/55 A kérdező kommentje:
Akkor jó.
2011. okt. 13. 18:02
 53/55 anonim ***** válasza:
Hová tűnt az igény a színvonalas szórakoztatásra?... Mert hogy ez nem az, az fix.
2011. okt. 13. 18:02
 54/55 anonim ***** válasza:
utolsó,mire gondolsz hogy szinvonalas szórakoztatás??
2011. okt. 15. 15:58
 55/55 A kérdező kommentje:
Ezzel is úgy vagyok, hogy ezt én is szeretném tudni.
2011. okt. 15. 16:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!