Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ezel Való Világ módra?

Ezel Való Világ módra?

Figyelt kérdés

pl.:

Az Eysan-Bade párbajon 70-30 %-kal Eysan győz, és amikor visszatér a villába, Ezel megdöbben, és megígéri mindenkinek, hogy amikor Eysan nem élvez védettséget, akkor mindig rá fogja rakni a jelet. Egyszer Ezel kapja a legtöbb jelet, és kihívja Eysant, aki ki is esik 49 %-kal. VV Cengiz fel akarja adni a játékot, mert nem bírja Eysan nélkül. Később elhatározza, hogy a következő kiválasztásnál magára rakatja a jeleket. Ez így is történik. A kihíváson VV Kenannak adja a zöld kendőt, majd a párbajon Kenan le is győzi. Cengiz nagyon boldog, hogy hazamehet Eysanhoz, de a cselszövő VV Eysan kidobja és bejelenti, hogy el akar válni. Másnap este a Fókuszban riport készül az ügyről. A következő VV összefoglalóban újabb váratlan fordulat következik be: kiderül, hogy VV Sebnem, a plázacica terhes. A hírt először Sebnem párja, VV Tefo tudja meg, aki ezután megkéri Sebnem kezét...

Hasonlóakat írjatok, lényeg, hogy vicces legyen. A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!!!!!!!!!!

2011. szept. 17. 18:38
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

"Na végre...még egy normális! Mert még ott az első oldalon is volt egy normális válaszadó. Ennyi az össz...eddig."

szóval én nem vagyok normális mert nem nézem ezeket a szutyok műsorokat ?

2011. okt. 1. 12:24
 32/55 anonim ***** válasza:

kérdező,én jót szórakozok rajta :)

Szépfiú: VV Ezel

Házaspár: VV Cengiz és VV Eysan

A kíméletlen: VV Temmuz

A rosszkislány: VV Sebnem

A fogós(nemjutott más eszembe):VV Ali

Szűz: VV Bade

Karaeski gyereke:VV Azad

Az ellenségek:VV Ramiz és VV Kenan

VV Temmuz beleszeret VV Azad-ba,aki már VV Ali mellett megtalálta a boldogságot....Amikor VV Ali megtudja hogy VV Temmuzé a kisbaba,VV Ali előveszi a fogóját és levágja VV Temmuz ujját,ezért VV Ali-t kizárják....VV Ezel dührohamot kap amiért a haverját kizárták,de VV Eysan megvigasztalja,ezért VV Bade megsértődik és feladja a játékot és helyette beküldik VV Sebnem-et.....VV Cengiz szövetséget köt VV Ezel-lel hogy fogjanak össze VV Kenan ellen, mert miatta esett ki VV Ramiz,és amiért megakarja magának hódítani VV Eysan-t...Sok-sok hónap után végül Eysan és Azad marad...De végül VV Eysan győz,mert Cengiz lefizette a szerkesztőt....

2011. okt. 1. 14:29
 33/55 anonim ***** válasza:
12:24-es......A VV lehet hogy szutyok műsor,de az Ezel nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4!négy!!
2011. okt. 1. 14:32
 34/55 anonim ***** válasza:
hát szerntem meg jó kis ötletek!!!
2011. okt. 1. 16:48
 35/55 A kérdező kommentje:

14:29!

Az eddigi legjobb válasz! Én Temmuzt Sebnemmel hoznám össze. Úgy is nőne a nézettség. És a VV is jó műsor, az Ezel meg végképp. 14:29! Nagyon jók a kategóriákra az ötleteid!

Amin változtatnék, az az lenne, hogy VV Temmuz inkább a gonoszak kategóriájába illik, de az is jó. Na meg Bade, az aztán marha jó! Na meg a házaspár! Ez is tetszik! Sebnem illene a plázacica kategóriába is.

Azad: szenvedélye nők kategória, de a tiéd is jó.

VV Ali: agresszívek kategória

neked és 16:48-nak!

Köszönöm hogy normális válasz is van!

2011. okt. 1. 17:11
 36/55 A kérdező kommentje:
*szenvedélyes
2011. okt. 1. 17:36
 37/55 anonim ***** válasza:

14:32

dehogynem, mitől olyan izgalmas hisz előre tudható forgatókönyv

szerelmesek összevesznek haverok barátok összevesznek majd kibékülnek és van benne 1-2 gonosz...

2011. okt. 1. 19:11
 38/55 anonim ***** válasza:

örülök kérdező,hogy tetszik....kis időmbe beletelt,amíg elgondoltam de utána ment mint a karikacsapás :)

egyébként én írtam a 14:32-est,de azért mert nagyon védem az Ezel-t,a VV-t mostmár nemanyyira...Meg tudom hogy a VV-t sokan utálják,de én csak tavaly néztem... (most nemvolt kedvem elkezdeni nézni,meg mostmár nagyon arra terelődik szerintem hogy történjen a villalakók között valami) meg szerintem a 12:24-es úgy értette a szutykot hogy a pl. annyian szavaznak meg amit a zárójelbe leírtam..

2011. okt. 1. 19:26
 39/55 anonim ***** válasza:
egyébként Temmuz-t nem akartam gonosznak,mert lehet hogy mások méggonoszabbak lettek volna a bezártságtól,meghát azért is kegyetlen,mert kinyírta volna Ali gyerekét is...Sebnem az tényleg plázacica,őt nemistudom miért nem írtam be a kategóriák közé... :)De Azadnál is furcsa lett volna ha a beszavazósowh-on feltámadnak a testvérei,szóval őrá is inkább a szenvedélyes nő illik...Alinál meghát nem hagyhattam ki olyan kategóriát hogy fogós....őrá még szavazni sem kell és bejut,ha kell ha nem
2011. okt. 1. 19:35
 40/55 A kérdező kommentje:
Hát...ja.
2011. okt. 2. 09:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!