Ezel Való Világ módra?
pl.:
Az Eysan-Bade párbajon 70-30 %-kal Eysan győz, és amikor visszatér a villába, Ezel megdöbben, és megígéri mindenkinek, hogy amikor Eysan nem élvez védettséget, akkor mindig rá fogja rakni a jelet. Egyszer Ezel kapja a legtöbb jelet, és kihívja Eysant, aki ki is esik 49 %-kal. VV Cengiz fel akarja adni a játékot, mert nem bírja Eysan nélkül. Később elhatározza, hogy a következő kiválasztásnál magára rakatja a jeleket. Ez így is történik. A kihíváson VV Kenannak adja a zöld kendőt, majd a párbajon Kenan le is győzi. Cengiz nagyon boldog, hogy hazamehet Eysanhoz, de a cselszövő VV Eysan kidobja és bejelenti, hogy el akar válni. Másnap este a Fókuszban riport készül az ügyről. A következő VV összefoglalóban újabb váratlan fordulat következik be: kiderül, hogy VV Sebnem, a plázacica terhes. A hírt először Sebnem párja, VV Tefo tudja meg, aki ezután megkéri Sebnem kezét...
Hasonlóakat írjatok, lényeg, hogy vicces legyen. A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!!!!!!!!!!
"Na végre...még egy normális! Mert még ott az első oldalon is volt egy normális válaszadó. Ennyi az össz...eddig."
szóval én nem vagyok normális mert nem nézem ezeket a szutyok műsorokat ?
kérdező,én jót szórakozok rajta :)
Szépfiú: VV Ezel
Házaspár: VV Cengiz és VV Eysan
A kíméletlen: VV Temmuz
A rosszkislány: VV Sebnem
A fogós(nemjutott más eszembe):VV Ali
Szűz: VV Bade
Karaeski gyereke:VV Azad
Az ellenségek:VV Ramiz és VV Kenan
VV Temmuz beleszeret VV Azad-ba,aki már VV Ali mellett megtalálta a boldogságot....Amikor VV Ali megtudja hogy VV Temmuzé a kisbaba,VV Ali előveszi a fogóját és levágja VV Temmuz ujját,ezért VV Ali-t kizárják....VV Ezel dührohamot kap amiért a haverját kizárták,de VV Eysan megvigasztalja,ezért VV Bade megsértődik és feladja a játékot és helyette beküldik VV Sebnem-et.....VV Cengiz szövetséget köt VV Ezel-lel hogy fogjanak össze VV Kenan ellen, mert miatta esett ki VV Ramiz,és amiért megakarja magának hódítani VV Eysan-t...Sok-sok hónap után végül Eysan és Azad marad...De végül VV Eysan győz,mert Cengiz lefizette a szerkesztőt....
14:29!
Az eddigi legjobb válasz! Én Temmuzt Sebnemmel hoznám össze. Úgy is nőne a nézettség. És a VV is jó műsor, az Ezel meg végképp. 14:29! Nagyon jók a kategóriákra az ötleteid!
Amin változtatnék, az az lenne, hogy VV Temmuz inkább a gonoszak kategóriájába illik, de az is jó. Na meg Bade, az aztán marha jó! Na meg a házaspár! Ez is tetszik! Sebnem illene a plázacica kategóriába is.
Azad: szenvedélye nők kategória, de a tiéd is jó.
VV Ali: agresszívek kategória
neked és 16:48-nak!
Köszönöm hogy normális válasz is van!
14:32
dehogynem, mitől olyan izgalmas hisz előre tudható forgatókönyv
szerelmesek összevesznek haverok barátok összevesznek majd kibékülnek és van benne 1-2 gonosz...
örülök kérdező,hogy tetszik....kis időmbe beletelt,amíg elgondoltam de utána ment mint a karikacsapás :)
egyébként én írtam a 14:32-est,de azért mert nagyon védem az Ezel-t,a VV-t mostmár nemanyyira...Meg tudom hogy a VV-t sokan utálják,de én csak tavaly néztem... (most nemvolt kedvem elkezdeni nézni,meg mostmár nagyon arra terelődik szerintem hogy történjen a villalakók között valami) meg szerintem a 12:24-es úgy értette a szutykot hogy a pl. annyian szavaznak meg amit a zárójelbe leírtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!