Összejöjjek Wikipédiával?
Figyelt kérdés
van egy csaj ismim Wikipédia, aki nagyon bejön. nem régóta ismerjük egymást de úgy érzem Nekem Ő az igazi. olyan okos csaj, annyi sokmindent tud, és szerintem nagyom csini is. tegnap mélyen a szemembe nézett és azt mondta szeretné ha járnánk..nem tudtam neki hirtelen mit mondani, de nem is akarom sokáig húzni a válasszal. ti hogy döntenétek?2009. ápr. 23. 19:53
11/24 anonim válasza:
Múlt héten szakítottam vele, de látom már kiheverte. Jó csaj, csak kissé tudálékos, de te tudod...
12/24 anonim válasza:
hagyjad a wikit itt vagyok én..:O
nah jó nem.. vagy mégis..:D
majd hívj fel h döntöttél...xD:D
13/24 anonim válasza:
jaj te ismeram a tesojat ugy hivjak h Opera tee olyan rossz kolyok vele jartam oviba...
14/24 anonim válasza:
Van már gyerek???
Én és a párom,Total Commander gyereket tervezünk...a nevét még nem tudjuk. Ha fiú lesz ,akkor úgy hívjuk majd hogy Sajátgép,ha lány akkor Start. Viszont az anyósom,Citromail,nagyon ellenzi a kölyköt,de az apósom Gmail,viszont mindenben támogat:)
15/24 anonim válasza:
nem, mert nem jó az ágyban, pedig ígéretesnek tűnt
16/24 anonim válasza:
Ha szereted őt járj vele.Én a Kis Google-val járok.Olyan édes kispasi(L)
17/24 anonim válasza:
Én a Gyakorikerdesek.husival kavartam egy ideig, de sokszor felsült... Ááá! Csak a szája nagy!!
18/24 anonim válasza:
hát google earther a párommal,már az egész világot beutaztam!Van rá kerete nem tudom honnan.
19/24 anonim válasza:
Neked nem a Wikipédia, hanem a logopédia való. :D
20/24 anonim válasza:
Járj vele, de youtubbal jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!