Összejöjjek Wikipédiával?
Figyelt kérdés
van egy csaj ismim Wikipédia, aki nagyon bejön. nem régóta ismerjük egymást de úgy érzem Nekem Ő az igazi. olyan okos csaj, annyi sokmindent tud, és szerintem nagyom csini is. tegnap mélyen a szemembe nézett és azt mondta szeretné ha járnánk..nem tudtam neki hirtelen mit mondani, de nem is akarom sokáig húzni a válasszal. ti hogy döntenétek?2009. ápr. 23. 19:53
1/24 anonim válasza:
persze ismerem én is és én se csalódtam még benne.. én meg Guglival járok és nagy az összhang:))))egyszer csinálhatnánk 1 négyes randit...:))))))))
2/24 anonim válasza:
Utasítsd vissza,mert Ő az enyém!!! Phüü...
3/24 anonim válasza:
Wazze nekem is ezt mondta a kis...
4/24 anonim válasza:
Én nagyon nem ajánlom, többeknek bejön, és ő sem az a hűséges fajta :(
5/24 anonim válasza:
Ohh... ez olyan megható... Wiki mindig is az ujja köré tudta csavarni az embereket. Talán megpróbálhatnád vele.
6/24 A kérdező kommentje:
hallottam az előéletéről és hogy még mindig milyen...végülis ugye mindenkinek más az egyénisége, de lehet hogy egy ilyen nyitott kapcsolat tök jól működne..bár ezt meg elítélik..:/
2009. ápr. 23. 20:30
7/24 anonim válasza:
hmmmmmm én húgával járok és isteni csaj az ágyban tudja a legjobb pózokat a legjobb és legfinomabb ételeket főzi nekem és mindig ki tud segíteni jól is merem a nővérét jöjj vele össze!!!!!!
8/24 anonim válasza:
jajj eléggé más korosztályból származunk... és az anyjával élek már évek óta boldog kapcsolatban... úgy hívják Tűz Róka (igaz jobban szereti a Fire Foxot)
9/24 A kérdező kommentje:
Fox néni gyakran meghív ebédre magukhoz:) nagyon rendes asszonyság:) már szinte szokás hogy mindig Wiki mellett ülök;)
2009. ápr. 24. 20:27
10/24 anonim válasza:
Nah és Explorer? Ő az apa. Sajnos elég lassú, és mindig beteg (legalábbis mikor én látogatom) sokszor hoz nekem vírusokat hiába van oltásom ellene. Na mind1. Ezen kívül nagyon aranyos. Imádja Fire Foxot, és Wiki-t is. De azért azt hagyjuk meg, minden apa imádja a lányát, szóval vigyázz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!