Hova lettek a seggmanóim?
Figyelt kérdés
Már pár napja nincsenek meg a seggmanóim. Régebben vakarták a seggszőrőm de egy ideje ez abbamaradt. Vajon hova mehettek?2011. szept. 14. 21:48
1/12 anonim 

válasza:

A bélfaladon felgyűlt egy kis szarréteg, azt sikálják le. Ha találsz 1-2 betyárkörtét, akkor az csak azért van, mert a manók kisöprik a lukadon a szart. Ja, és ha teheted sikálás után ne szarj, mert akkor még nem elég síkos a beled. Várd meg, hogy a manók bekenjék vazelinnal.
2/12 anonim 

válasza:

terhes vagy!oO amúgy meg meghaltak a segmanóid mert túl sokat maszturbáltál és bele ragadtak a seggszőröcskédbe és ezért meg halták máskor fondbe a seggszőröd és biztos nem fognak meghalni!! vegyéé újj segmanókat a tescóba most akciósak!!
3/12 anonim 

válasza:

bibibí nem kapsz el...itt vagyok az ágyad alatt....ma este megy a repülőm Afrikába...megszívtad....utó irat:az egyik seggmanó vagyok :)
4/12 Jack the Ripper 

válasza:

Uristen ...xD meghalok a röhögéstől... Nagy az Isten állatkertje, alacsony a kerítése.
6/12 anonim 

válasza:

beszarok rajtatok:D
am túszul ejtettem a seggmanóid és kérem a váltságdíjat sürgősen kilencvenkétmilliárdhatszázhuszonnyolcmilliónégyszáznyolcvankettő dollár lesz, euróban.
ha holnapig nem jutattod el a titkos címemre,
a seggmanóknak búcsút inthetsz.
byby.
7/12 anonim 

válasza:

Meseld mar el reszletesen hogyan raboltad el a kerdezo seggmanoit:D
8/12 anonim 

válasza:

A válasz írója 93%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 20:45
ő télleg teljesen igazat írt.Oda az Afrikai utamnak..:( :'( anyúúú..a francba.. :SS ://
....XDD :DD
9/12 anonim 

válasza:

Bemehetnék a végbeledbe 10 percre meglátogatni az egyiket??? lécci...!!
SP voltam
10/12 anonim 

válasza:

Most ugy erzem hogy az enyemeket is elraboltak. Ki az a szemet, aki mostanaban illegalis seggmano kereskedelmet folytat? En megyek a rendorsegre, ugyhogy a csempeszek kezdjenek el felni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!