A barátnőm egy reptoid?
Mostanába furcsa jeleket vettem észre rajta mintha küldené a jeleket a reptoidoknak az invázióval kapcsolatban.:S elég zavaró, szóval szerintetek miből jön le 100%ban h reptoid?
esetleg a Hrollok küldték?:S:S félek vele aludni
@ GusztixD (13:06)
Nem tudom, neked mi az anyanyelved, de a magyarban a "dehogyisnem / dehogynem" a "de igen"-nek a szinonimája. Vagyis azt mondtam, hogy igen, onnan vettem, ennek ellenére te itt erősködsz, hogy "De tudom, hogy onnan vetted, ne kamuzzál már!" Vicces...
Nem valószínű, mert akkor látnád nyíltan.
Attól neki is lehet olyasmikkel kapcsolata.
Basszus :D Szeretem a cukrosvizet és cukrot is elég jól szoktam rakni pl.a teába...:D
Akkor én már bogárnak számitok??Ellenben ölögetem őket :))
Na nemsemmi...Nemvagyok Sceptikus elhiszem, hogy talán él élet a földön kivül, ugyanis elég nagy a világűr ahoz, hogy rajtunk kivül és éljenek...de azt nemhiszem, hogy 2012 lenne az elfoglalásunk időpontja..:D
Eléggé zsufi a program 2012-re :D Reptoidok elfoglalni akarnak :D Már januárban megmondták a hírek , hogy 2012 Dec.21 világvége :D xD na akkor most, hogy is van ez?
Gyerekek, túl sokszor néztétek meg a Men in Black-et !
:DDD
(ekkora gyökér bal faszokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!