Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A barátnőm egy reptoid?

A barátnőm egy reptoid?

Figyelt kérdés

Mostanába furcsa jeleket vettem észre rajta mintha küldené a jeleket a reptoidoknak az invázióval kapcsolatban.:S elég zavaró, szóval szerintetek miből jön le 100%ban h reptoid?

esetleg a Hrollok küldték?:S:S félek vele aludni

2011. szept. 8. 22:11
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
95%

Minden harmadik ember reptoid?!!

A gyerek tiszta, én is, csak az asszony lehet az. Adok is a pofájának, ha hazaér!

2011. szept. 9. 08:47
 22/40 anonim ***** válasza:
73%
Azt hittem, már nem tudtok újat mutatni, de most nagyot röhögtem, mire végigolvastam, főleg a bogaras részt :)
2011. szept. 9. 09:07
 23/40 Crixos válasza:
58%
Nem, ő egyáltalán nem Reptoid...
2011. szept. 9. 09:58
 24/40 anonim ***** válasza:
Az emberkék dnseinek némelyike tartalmaz néhány érdekesebb lenyomatokat is. Jobbakat, mint ezek a selejtes reptoidok<<
2011. szept. 9. 16:09
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

"x) válasza:

Egy földönkívüli faj amit isten tudja melyik UFO őrült talált ki/ fedezett föl :) egyébként arra készülnek hogy 2012-ben elfoglalják a földet :D"

Őhm, pontosabban már több mint 6 ezer éve ki vannak találva. Az hogy valami szerencsétlen újraelnevezte őket "reptoidoknak" nem változtat a tényeken, és legfőképpen nem azon, hogy a sok sületlenség mellett ez az egyetlen olyan faj, amit nem itteni szabadúszók -köztük magam is- inventáltak.

2011. szept. 9. 16:11
 26/40 GusztixD ***** válasza:
89%
a cukros vizet nem a man in black böl szetted?xD
2011. szept. 11. 09:29
 27/40 anonim ***** válasza:
88%

@ ma 09:29

Dehogyisnem!

2011. szept. 11. 15:02
 28/40 anonim ***** válasza:
47%

1.Nem nagy az esélye.

2.Ha reptoid: Igaz amit "reptoid" nevű felhasználó mondott. Veszélyeztetné az inváziót, mivel egyelőre nem kéne tudnia minden embernek az invázióról.

3.A barátnőd... Általában a kémek nem tervezik hosszútávra az életüket itt a Földön kémkedésen...

Annyi még lehetséges lenne hogy szexel egy emberrel egy reptoid, de az hogy itt éli az életét NEM.

Legfőképpen azért nem mert csak kémkedni jött.

2011. szept. 11. 21:30
 29/40 anonim ***** válasza:
És az én kémeimmel mi van? Remélem téged már nem klónoznak le.
2011. szept. 11. 21:47
 30/40 GusztixD ***** válasza:
dede onan szeted mert ottvan a csávó aki bogárnevü ürlény és cukrosvizet ivott ne ittkamuzzmár ..
2011. szept. 12. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!