2031-ből írok. Van mondani/kérdeznivalód?
16:51 -szerinted? mit gondolsz üralekosz igazi ürhajoba van ? na ne röhögtess...
-mit gondolsz, en ember vagyok? hat persze hogy nem.humanoid reptoid
-a marsraszállás már 2021-ben megvolt, elö adasban adtak de nem neztem mert a valovilag fontosabb volt.vmi olyasmi volt h kis lepes egy embernek... utana 40 metert zuhant :(
-usabol irok, mit mondjak eleg jol megvannak itt a többiek, de nem reptoidoknak valo hely ez...
-nato : megvan
-eu : megvan ( bocs most lusta vok ilyenekre valaszolni reszletesebben)
-vigyazz mert itt van egy a kezembe es nem csak üzeneteket tudok kuldeni a multba...
-mit gondolsz honnan írok? hat persze h a holdrol (mondat:usabol irok, mit mondjak eleg jol megvannak itt a többiek, de nem reptoidoknak valo hely ez...-az olvasó memoriajabol kitörölve bi biii )
-mit gondolsz honnan írok? hat persze h a marsrol (mondat:mit gondolsz honnan írok? hat persze h a holdrol - az alany memoriajabol kitorolve bi piii)
-jetpackek vannak mar reg nem tom ti hogy elhettetek meg nelkule, nagyon cudar idok lehettek...)
-a replöautokra ugyanez vonatkozik
-a legujabb repülöautó (es egyben a legmenöbb) az uj trabant modell
-húúúúú
-esetleg mas nincs aki 31-nol ir? besegithetne...
16:58 nem tudom, a marson elek
19:28 [link] melyik vagy te? amugy akkor hol tartottunk? megfigyelési szakasza volt a föld elfoglalásának, vagy mi?
19 :31 75 milliard de sokak elkoltoztek a marsra meg a holdra ugyh a foldon csak 12 milliard ember van, +2 milliard reptoid
19:48 azt javslod hogy most hagyd el a foldet amennyire az akkori feltetelek megengettek, mer nemsokara elfoglaljuk a bolygotokat (reptoidok) ja es azt h fogd be
19:33 nem, majd hozzatok kepest 20 ev mulva fogok valaszolni :D
19:56 987678 (timike most öli meg bandit)
persze h nem epult meg , mar ugyis elavult lenne amugy
itt a marson a reptoidoknak nagyon megfelelö az idojaras
a reptoidok nem melegek!!!!!!!
20:35 mondtam h majd 20 ev mulva :)
21:01 xd vegre egy jo kerdes nyugi mar CSAK 6 ev
Mond...2031-ben is lesz még Sajt a Földön vagy nem mert a Bátyám az összeset felzabálta...
Csakmertitthon ezahelyzet...
20:40 nagyon valoszinüleg egyszer... (nem tudom)
02:42 o mar most az nem?
22:40 nagyon ismeros vagy szerintem... am hires "ember" vok mert csak nekem van meg sajtom.Megvedtem!
16:55 mar epitik a szuperkompjoutert ami kiszamitja az elet ertelmet. de nyugi most nem fordulhat elo hogy 42-t kapjunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!