Szoktatok telefonbetyárkodni? Milyen szövegeket szoktatok mondani? :D
Mi a haverokkal elég sokat szoktunk, "Alíz vagyok csodaországból..szedj ki ebből a nyúlüregből mert a nyúl nagyon büdöseket szarik este és én azzal szoktam párolni a káposztát.." szövegtől kezdve a "Szia baby..nem úgy volt, hogy átjössz ma este?" szövegig.. Vanish mosópor, occó' Nike cipő eladása,occó' alma eladása stb..
Szóval ti szoktatok telefonbetyárkodni?Milyen szövegeket szoktatok mondani?:D
haló kutyatelep ?
nem
AKKOR MÉRT UGATSZ BELE ! :D
én nem szoktam, de egyszer tévedésből telefonbetyárkodtak velem:
szól a telefon, felveszem azt mondja
- jó napot azt szeretném kérdezni, hogy megy a mosógépe?
- megy
- akkor fusson utánaBOLGOG SZÜLETÉSNAPOT MELINDA!
- nem Melindának hívnak
-...Bocsi
telefonszám+lakcím+név telókönyvből kinéz majd tárcsáz...
jónapot kívánok,ön ez és ez a személy itt és itt lakik?-igen.
Ettől és ettől a rádiótól hívjuk az ön telefonszáma lett kisorsolva a mai játékunkban,ha felismeri a következő számot nyereménye nem más mint egy 1.000.000 ft vásárlási utalvány a tesco felajánlásával amit a tesco hipermarketekben tud levásárolni.Mehet a játék?-igen dejó.
és akkor általában fluortól a g*cigránátot szoktuk beadni,vagy valami egyéb okos zenét :D
Keresel egy Veréb vezetéknevűt:
-Halló,madár lakás?
-Nem Veréb lakás.
-De a veréb is madár te szerencsétlen!
Meg:
-Halló,Fal Márton ott van?
-Nem.
-És Fal Mariska.
-Nem,ez itt nem a Fal-lakás.
-Tehát ott nincsenek Falak?
-Nem.
-Akkor hogy marad fent a tető?
Keresel egy Maszarikot:
-Hallo,Maszarik XY?
-Igen.
-Holnapig nem bírja ki?
Keresel egy Bornemmisszát (itt pl. Károlyt):
-Halló,Bornemissza Károly,de Károly issza bor?
Meg felhívod,hogy halló,önök rendelték a Lamborghini-t Olaszországból?Namármost menne a kamion vele az ön házszámuk alá meg ki kéne fizetni a 89 millió forint második felét.<-- ha hihetően be tudod adni.
Meg felhívod,hogy jajj apa,most tudtam meg,hogy te vagy az apám-bemutatkozol az ő vezetéknevén-és áradozol,hogy milyen boldog vagy meg minden hogy megtudtad hogy ő az apád,hogy találkozni szeretnél vele mert most érted el a nagykorúságot és most jöttél ki az árvaházból,biztos ő is nagyon meglepett,mert nem is sejtette hogy van egy gyereke stb.
Amúgy meg óva intelek a túl sok parasztkodástól telefonon keresztül.Ha elkapnak csúnyán megfingathatnak érte :P
Köszi az ötleteket:D
Nem rég az iskolánk igazgatóját akartuk felhívni..csak nem mertük mert biztos, hogy lenyomoztatná :) Engem már így is utál..
"Szeva dezsvérem a Sztojka Matyi vagyok! Meghoztuk a Verdát! Gyere itt vagyunk a házatoknál a Kanalas Mikivel meg a Rockyval!Hozzad a PénzT!
-Milyen Matyi milyen verda milyen pénz??
-SZÓRAKOZOL? HOZZAD A PÉNZT!(és itt lehet a háttérből hőbörögni hogy bemegyünk a lakásba meg ilyenek)
-Halló! Kálmán?
-Igen.
-Kakáltál mán?
Vagy ugyanavval a rádiós alappal, mondod neki hogy a következő találós kérdés megfejtésével nyerhet.
És akkor mondasz neki egyet.. pl hogy: Mi az? 4 lába van, asztal de nem szék. (hát ugye asztal,..de el lehet vele szórakozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!