Meglesz-e a hatszázharmincötezer-négyszáznegyvenkettő válasz?
Figyelt kérdés
Felpontozás, plusz 94 válaszonként egy zsír videó a jutalom.2011. szept. 2. 12:23
83/297 anonim válasza:
Amúgy nemsokára megyek szemészetre. Mióta van szeműveged?
Nekem 2010 május 10-e óta van.
84/297 anonim válasza:
én nem rég voltam a nyár elején és most cserélték az egyik szemüveglencsét erősebbre...amugy nekem hát olyan 1 éve van.bár én nem nagyon szeretem nem is nagyon hordom igazából csak iskolába de otthon soha nincs rajtam de majd szeretnék kontaktlencsét és szerintem előbb utóbb lesz is.
85/297 anonim válasza:
Én mindig hordom, kivéve akkor, amikor az ágyban alszok.
86/297 anonim válasza:
hát ez jó volt :)
hát igen akkor én sem hordom :)
87/297 anonim válasza:
88/297 anonim válasza:
Ha szeretsz olvasni akkor olvasd el.
Azt mondják hogy utána soha többé nem romlik a látásunk.
Igazi sas szemünk lesz utána.
89/297 anonim válasza:
Szeretsz iskolába járni és tanulni? Én utálom mindkettőt, de mégis megyek és tanulok, ami egész jól megy. De az a matek óra...még az agyam 1%-át se tudom használni azon az órán a 10-ből. De majd vissza szokok.
90/297 anonim válasza:
de megleeeeeeeeeeeeeessssssssssszzz xDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!