Meglesz-e a hatszázharmincötezer-négyszáznegyvenkettő válasz?
Figyelt kérdés
Felpontozás, plusz 94 válaszonként egy zsír videó a jutalom.2011. szept. 2. 12:23
151/297 anonim válasza:
Na 8-kor, alszok már ma:) Hogy ne legyek fáradt, mert nem sokat csináltam csak annyit, hogy előre bambultam a széken és nagy kusba voltam.
152/297 anonim válasza:
És az egyik fülemen be a másik meg ki:) Nembaj legközelebb ,hogy egy fűl dugót.
153/297 anonim válasza:
Hát én se sokat tanultam elkezdtem valamit leírtam.németet meg majd megcsinálom később most nincs kedvem vagy meg majd suliba...de most azt hiszem inkább megcsinálom mert holnap feleltet minket ismétlésből és szünetbe meg akarok ismételni mert tanulni jesszusom ugy nincs kedvem.meg akkor még magyart is tanuljak.jézusom.én megyek ki majd aztán este megcsinálom :)
154/297 anonim válasza:
Ez a "sodabicarbona" jól megelőzött. ('_')
155/297 anonim válasza:
Szoktál horror filmet nézni? Én néha.
156/297 anonim válasza:
Alszok egy jót, már ma! Végre('_') (¤_¤)(×_×) ♫
♫
♫
157/297 anonim válasza:
F*ranc és nem úgy csinálta, ahogy akartam a nyílat kihagyta.
158/297 anonim válasza:
amugy én is szoktam néha....:)
naja én is ..marha fáradt vagyok ...
160/297 anonim válasza:
Megtetted már ma?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__2134775..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!