Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy tudnék úgy megtanulni az...

Hogy tudnék úgy megtanulni az angolul, hogy lehetőleg 5 perc alatt flottul menjen? Talán telepátiával?

Figyelt kérdés

Valóban igaz, hogy újra besoroznak mindenkit katonának? Mit tehetek érte, hogy NE szolgáljam a hazámat? Csak azért, mert a rendőrök is attól rettegnek, hogy újra szolgálatba állítsák őket, hiába korábban le akarnak lépni. - Van itt valaki, én rajtam kívül, olyan csóró, aki évek óta nem ment nyaralni? - Mennyibe kerül a McDonalds-ban egy sajt nélküli sajtburger? Hány ft? Hiába van a McDonalds-nak weboldala, csak nem írták ki rá. - Miért van az, hogy vannak újszülöttek, akik kék szeműként születnek, majd a szemük színe újra barna lesz? Továbbá, nem értem, hogy ezek után, miért kell titkolni az X-menek jelenlétét, ha már, a Kubai rakétaválságot is ők okozták.

Ezeket a kérdéseket az én pihent agyam fogalmazta át.

U.I.: ha a moderátorok törlik ezt a kérdést, akkor töröljenek engemet is xD

2011. szept. 1. 11:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Folur Tomi vagy SP a jobb szerinted? Vagy mindketten?

- Tényleg lehet Ibolyát és Tündét kandírozni? És mikre lehet még használni?

- A has ki-be mozgatásával, felülések elvégzésével, fekvőtámaszokkal feszesül-e? Ha más is feszül, akkor mi lenne az?

- Az angol férfiak miért nem normálisak? Talán azért, mert Szigetlakók?

- Nyuszi, macska, papagáj, rottweiler, pitbull, német juhász és a Fővárosi Állatkert 2éves kisgyereknek? Nem terjesztenek ezek betegséget? Mire kell odafigyelni?

- Mit jelent az, hogy "maki-verem"? Milyen kontextusban használják ezt?

- Alkar erősítésre jó az alkarerősítő karika, vagy más gyakorlat felelne meg neki?

- Fekete párduc mintás cica nadrágot hol lehet kapni és kb mennyiért? (BP) És áruljátok el már nekem, hogy, hogyan lehet használni az Árukeresőt, ha 18+-os ruhacikkeket akarok megnézni!

- Német-fizika-szagos tanár szeretnék lenni. Vélemény? Nem mintha érdekelne, ha felmérem a tendenciát, hogy ha van igény rá (talán jobban járok vele, mint a GYES/GYED-el).

- Bin Laden halott? Tényleg? Ez most komoly akar lenni? A Magyar közlöny még nem merte lehozni! Akkor most, visszahívják az ott állomásozó csapatokat, vagy az újabb terrorista-veszély miatt, még ott tartják őket?

- Melyik az a két különbség és két hasonlóság a középkori Német-római Birodalom és Franciaország, illetve az Osztrák-Magyar-Monarchia, meg a Jugoszlávia között? (10-15 századok)

- 30 évnél öregebb csotrogányra kell-e eredetvizsga? És szerinted helytálló az, hogy ez a kérdést, a "Egészség > Férfiak egészsége" témakörben mertem feltenni? Gyorsan válaszoljatok, amíg még nem jön apuci!

- Van akinél színes most VV. Gigi és VV. Béci képe, a Lakók menüpont alatt? Természetesen rajtam kívül, mivel nálam vannak az összes ilyen képnek a jogai! Na most mit szóltok hozzá?

- Hogyan tudnék egy pasit agykontrollal ösztönözni, hogy belém szeressen? Vagy használjam a vonzás törvényét? Vagy gyűjtsem be a reptoroidokkal? Vagy hívjam rá a francia idegen légiót?

- Hogyan tudok kapcsolatba lépni az ördöggel és alkut kötni vele, hogy eljöjjön az Antikrisztus és az Armageddon?

2011. szept. 4. 11:22
 12/13 A kérdező kommentje:

"ma 11:02:"

Én tévedek, vagy csak én tévedek - ez nem a humor kategória? Ha igen, akkor jobb, ha hozzászokok ehhez... :)

2011. szept. 4. 11:24
 13/13 anonim válasza:
Mik a rendőrségi hashajtónálók szabályai?
2023. nov. 15. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!