Ezt nem értem valaki elmagyarázná?
Figyelt kérdés
este rájöttem, hogy azért szeretek elalvás előtt olvasni egy kicsit, mert utána folyton elfelejtek lapozni.2011. aug. 26. 16:38
2/5 anonim válasza:
Én mikor olvasok előbb szoktam lapozni, mielőtt az oldal felét elolvasnám. Tök idegesítő. Amúgy azért felejtesz el lapozni, mert elgondolkodsz... nem? Vagy azt nem érted, hogy ezt miért szereted? Biztos álmosító...
3/5 A kérdező kommentje:
nem ez egy vicc és valaki elmagyarázza?? nem én szoktam olvasni hanem egy vicc!!! szerinted miért vna a humor kategóriába?
2011. aug. 26. 17:11
4/5 anonim válasza:
Jaaa! xdd Bocsi :D Na szóval ez nem vicces. Az a lényege, hogy azért szeret elalvás előtt olvasni (kizárólag elalvás előtt), mert elfelejt olvasni és így nem olvas. Az a lényeg, hogy képes azért olvasni, hogy ne olvasson. Csak azért olvas, hogy ne tegye... Nem nagy poén -.-" A 16.56-os voltam ;))
5/5 anonim válasza:
Tényleg elbutult ez a társadalom, ha ezt az egyszerű viccet sem érti senki. :(
Elmondom a helyes megoldást. Azért szeret elalvás előtt olvasni, mert elalvás után - mivel alszik - mindig elfelejt lapozni. ÉÉÉÉééérted? Aki alszik, az NEM lapozik, hanem alszik! Tehááát: sokkal előnyösebb akkor olvasni, amikor nem alszol, mert fent vagy és így tudsz lapozni olvasás közben.
Megvan? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!