Nem értem! Elmagyarázná valaki?
2011. jún. 16. 13:00
1/9 anonim válasza:
A képen Vajk van, és rémként/szellemként.
2/9 anonim válasza:
jah és a parton ( tengerparton )
3/9 anonim válasza:
Én sem értettem,köszi hogy elmagyaráztátok.Ez egy ritka pocsék poén.Nem nevettem rajta,sőt..
5/9 A kérdező kommentje:
oh köszi :D
2011. jún. 16. 19:00
6/9 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon nagy poén, mikor leesett nekem, hogy mégis miről is van szó, én szakadtam a röhögéstől :D
Igaz sokan mondják, hogy régi és elcsépelt, de nem ismertem még, és nekem nagyon bejött.
7/9 anonim válasza:
uh, ennyien nem értik ezt a tök egyszerű képet-.- bár sztem vki azt se tudja h ki az a Vajk
8/9 anonim válasza:
de miért party?
és mit csinál rosszul?
9/9 anonim válasza:
15:26: először is a party: ugye azt partina kejtjük , nem partipszilonnak, és ez az i betűs verzió jelenti még azt is, hogy egy tárgy/személy/lélekmegnyilvánulás esetünkben a tenger/tó/folyóparton létezik ezért parti, és azért csinálja rosszul mert a party vajkrém az a nevében is benne van vajkrém:D ez pedig Vajk rém rém= szellem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!