Örökbefogadnál 1 ufót?
Az U.F.O. = Unidentified Flying Object, tehát azonosítatlan repülő tárgy..
A kertem felett repkedne, és azt sem tudnám mi az? Biztosan nem fogadnám örökbe.
Ha pedig egy Alien-re gondoltál (földönkívüli), akkor azt sem. Persze ez függ a helyzettől is, de nem valószínű.
Én mindenképpen :) kivéve ha olyan nyomorék, mint E.T. például
de alap zöld földönkívüli jöhet, viszont amit legjobban akarnák egy ilyen Alien-szerű, fekete, hosszúkás fejjel (kevésbé mint eredeti Alien), hatalmas, kicsit ilyen ovális, tojás alakú szemekkel, amik hátrafelé dőlnek, és ahogy így a hosszúkás feje van kicsit így oldalt lennének, kb. 2 méter magas, kezei ilyen karmok, és szép dinó farka lenne, egy picit vékonyabb :) viszonylag sima lenne a teste, nem lennének rajta ilyen redők, hideg, de száraz felületű. szelíd lenne (engem nem bántana), értelmes, vagyis nem ösztönlény, lennének saját gondolatai meg minden :) ilyen purrogó, hörgő hangja lenne, de magas. szóval csak ilyen hangeffektekkel tudna kommunikálni, de persze hallásra képes tanulni emberi nyelvet, csak beszélni nem tudná, de én ugyanúgy tanulnám, mit akar épp purrogni nekem. szóval megértenénk egymást egy idő után, és nőstény lenne. imádnám. :)
(16/F)
Minden további nélkül.
Hát ha a "fajtája" füzeti a gyerektartást! :P
Vagy kapok szocpolt XD
Igen, mindenkepp! Kivancsi lennek milyenek! :D
Meg a lanyom is biztos orulne, mert lenne akivel haverkodjon es nem stresszelne tobbe, hogy testverke kell neki :D
De ha nem lessz ET akkor jon a tesoka :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!