Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Leírnátok a távírányítóleves...

Leírnátok a távírányítóleves receptjét?

Figyelt kérdés
A gyerekek azt kértek és nem tudom a receptjét. :S
2011. aug. 24. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
3 db gyilkosgalóca, 1 csipet fahaj, 2 dl tej , 5 szem mák, 2 dkg lábgomba ásókával együtt, és a legvégén 2dl távirányító. Ezt főzzük 1 óráig folyamatos kavargatással. Jó étvágyat hozzá. :D
2011. aug. 24. 20:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kell, ahogy az első írta, csak kell bele egy titkos hozzávaló. 2db fürjtojás, mert az mindig van otthon, de ha mégsem, akkor szégyeljed el magad és tegyél bele disznótojást, ha az sincs, akkor nem tudok rajtad segíteni.
2011. aug. 24. 21:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Oh igaza van a másodiknak kell bele 2 db fürjtojás hogy hagyhattam ki ezt a titkos hozzávalót? Hát majdnem tojásnélkül főzted meg miattam XD
2011. aug. 24. 21:41
 4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm!köszönöm!a hétvégi ebéd tökéletesen sikerölt!
2011. aug. 25. 20:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Oh szivesen , máskor is. Ha kellene még valami recept akkor én tudok segíteni . XD és örülök h sikerált az ebéd XD
2011. aug. 25. 22:51
 6/13 anonim ***** válasza:

A távirány0tót kiveszed a mélyhűtőmő. Aztán ha felenged megklopfolod jó alaposan majd bepanírozod és sütőben szép aranybarnára sütöd. Amikor már levet ereszt kiveszed és lecsepegteted - de azt külön jódozott, ecetes vízbe amit felforralsz.

A vízbeközben tésztát raksz, míg í kipanírozott irit megsütöd. aztán belerakod a vízbe, majd takarékon folyamatos keverés mellett addig főzzük míg a héja le nem válik.

Hideg vízzel kiöblített tányérokba öntjük, ízlés szerint salátalevéllel esetleg madármaradékkal díszítjük. Egy csipetnyi show még kerülhet bele.

Jó étvágyat kívánunk!

2011. aug. 27. 15:54
 7/13 anonim ***** válasza:

Én az étteremőr vagyok

Komolyan.

Egy másik kérdésnél ez a nevem

Az 1 jól irta ez a recept

Étteremőr

2020. aug. 14. 19:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Finom volt?
2020. aug. 15. 00:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia kérdező :)

Étteremőr

2020. aug. 15. 09:46
 10/13 anonim ***** válasza:

Egyébként van egy másik recept is,de az 1. A jó csak lehet másképpen is:

1db fürjtojás(héjával együtt,de a héja réti legyen)

1dl tej(felforrázva)

2dl víz

1dl olaj/zsír

A távirányítót úgy tudod beletenni hogy:

Fogsz egy távirányítot,szétszeded a belsejét ahova az elemet rakjuk stb. Próbáld meg a gombokat is szétszerelni ha nem megy akkor egy kalapács segítségével törd szét az egészet,le is kell mosni(az elemet félre rakhatod nem kell bele)

Miután lemostad tedd be a mikróba egy tányérba,

Miután ez meg van vegyél elő egy lábost tedd bele a hozzávalókat !

Fél percig de aki úgy szereti 1 napig is sütheded de az nagyon fontos hogy pont annyi legyen minden ,mert ha valamivel kevesebbet vagy többet raksz,kezdhetsz MINDENT előlről,fürjtojást pedig nem egyszerű szerezni

Étteremőr

2020. aug. 15. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!