Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Elveszett a macskám T_T. Nem...

Elveszett a macskám T_T. Nem láttad valahol?

Figyelt kérdés
Ismertetőjegye az hogy csizmát hord.
2011. aug. 23. 21:39
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Annyi tejet ivott h magától elkezdett folyni
2011. aug. 31. 10:00
 22/23 anonim ***** válasza:
XDDDD
2011. szept. 1. 19:12
 23/23 anonim ***** válasza:

Hé, pedig ÉN TUDOM, hogy befogadtam a macskádat! Mit mesélt? Hogy két helyen is volt? Vagy akkor most mi van? Lehet, hogy a cicád utazott az időben, majd végül időviharba keveredett és olyannyira összezavarodott, hogy most nincs tisztában az emlékeivel! Sürgősen orvos kell neki! Amennyiben tényleg az a szerencsétlen helyzet állt elő, amit mondtam, szedj elő minden olyan tárgyat, ami kiskorában sokat jelentett neki! Vidd el olyan helyekre, ahol korábban sokat és szívesen járt! Ja, és addig magyarázz neki a múltjáról, amíg eszébe nem jutnak a dolgok. Hiszen az emlékei nem veszhettek el!

Egyébként a két tejtermelő nagykereskedés bezárásáról én is hallottam, közvetlenül azután, hogy a cica elindult tőlem! De fogalmam sem volt arról, hogy ez a macska miatt volt. De ne haragudjunk rá; abban a 40 fokban, ami akkor volt, rengeteg zsírt kellett termelnie, hogy ne fázzon.

2011. szept. 6. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!