Elveszett a macskám T_T. Nem láttad valahol?
Figyelt kérdés
Ismertetőjegye az hogy csizmát hord.2011. aug. 23. 21:39
11/23 anonim válasza:
Nem láttam, hogy tüsszögne, vagy köhögne. Szegényke, biztosan nagyon fázhatott ebben a hideg-rideg 40 fokban! :( Ha hazaérkezik, ajánlott lenne ellátogatni vele az állatorvoshoz. Remélem épségben hazaér!
13/23 A kérdező kommentje:
Hazaért a macskám! :D Egy kicsit lefogyott amíg jött de majd visszahízza. Elvittem az állatorvoshoz azt mondta h egy kicsit megfázott de semmi több, C vitamint kell szednie.Túléli, de azért kötöttem neki egy jó meleg sálat h biztosan ne fázzon. Köszönöm neked h befogadtad pár napra :)sosem felejtem el amit a macskámért tettél :)
2011. aug. 27. 13:23
14/23 anonim válasza:
Dehogy ő fogadta be-.- énn:) voltam az, aki befogadta, és el a akart menni, de ebbe a hidegbe nem engedtem el. Még mindig nálam van, az csak egy hasonmás, nem más mint egy csekmet cica, akit hozzád elküldtek térképpel.
15/23 A kérdező kommentje:
Hogy miiiii? A macskám ott van veled ez igaz? Nee miért küldték ide ezt a hasonmást?? Miért pont az én macskámat? Most mit tegyek?? *sír*
2011. aug. 27. 14:35
17/23 anonim válasza:
ez nem hasonmás! ez a te macskád!!
18/23 anonim válasza:
Nem, nem hazudok, tényleg nálam volt, de mostmár én is elengedtem, vissza. A CIA tudja bizonyízani, hogy nem hazudok!
Amúgy a macskád annyi tejet ivott, hogy 2 tejgyárnak kellett bezárnia miatta! : Đ
19/23 A kérdező kommentje:
HEHEHE XDXD .Hiszek neked mert tej folyt a cicijéből és mert elmesélte h hol volt .
2011. aug. 30. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!