Császtok belassulhat a gépem ettől? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egy trollfacet tettem ki háttérképnek és belassult a képem ez most mit jelent? TROLL INVÁZIÓ? trololololololololo2011. aug. 20. 08:08
3/14 anonim válasza:
max azt fogják hinni hogy egy troll noob vagy XD
4/14 anonim válasza:
Vigyáz jönnek a trolok! Hozzuk a kapát és a kaszát! Lesz itt kaszabolás! Vagy zenebona?
5/14 anonim válasza:
Persze hogy lelassulhat, jönnek a trollok , világuralom lesz és ez mind miattad!! mindenki meg fog halni !!!!!
6/14 anonim válasza:
szilvásbuktát mert azt szeretem
8/14 anonim válasza:
multkor én is kiraktam háttér képnek és belassult de rájöttem hogy akép túl nagy és kell idő mig behozza a képet és ezért lassul be. Trololo invázió is leht. :D
9/14 anonim válasza:
az én gépemnek azonnal lába nőtt:laptopról levén szó nem kell neki erős láb ezért még az erejéből kezekre is tellett:D
10/14 anonim válasza:
Challange accepted. *háttérkép beállítása*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!