Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A macskám ma azt mondta:...

A macskám ma azt mondta: MAMA. Mikorra tanulhatna meg beszélni? Nektek beszél a macskátok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 15:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De drága, és mennyi esztendős a kicsi??? 10-10 és fél?
2011. aug. 19. 16:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, a macskám most kb az emberek szintjén van. Van állása, saját háza, felesége. Már ott tartunk hogy el akar költözni és a saját életét élni New Yorkban...
2011. aug. 19. 19:20
 13/15 anonim ***** válasza:
télleg??New Yorkba..az én macskám Londonba fog költözni márt megvette a házat is.Hétfőn költözik.A másik az márt 3 éve kinnt van.:)
2011. aug. 19. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:

19:23-nak:

Igen tényleg. Amúgy ezen kívül van még 10 macskám amiknek már van saját életük. A világ számos nagy táján laknak mint például Olaszország, New York stb... A világ 10 legnagyobb multimilliárdosai között vannak mostanra már. Büszke vagyok a macskáimra.:)

2011. aug. 19. 19:31
 15/15 anonim ***** válasza:
télleg legyél is rájuk.Nekem 8 macskám van de ebből 6 nak márt kiscicája is született.Én viszem őket mindig oviba és iskolába(bár nem mindegyiket mert valamelyik kiscica kintél a szüleikkel ) is persze most nyáron nem de elszokunk menni nyaralni tegnapelőtt épp Spanyolországban nyaraltunk tegnap hajnalban értünk csak haza.Nagyon fáradtak vagyunk még mindig.ó hát most már csak a 8 "felnőtt" macskából 2 lakik nálam de az egyik márt költözik (előbb írtam)a másik pedig még beakarja fejezni az iskolát még 1 év van neki hátra de ő is elfog majd költözni még pontosan nemtudja hogy hová.
2011. aug. 19. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!