Leírnátok a kedvenc vicceiteket?
A rendőr megállít egy autóst:
- Uram, tízezer forintra bírságolom, mert a forgalommal szemben hajtott az egyirányú utcában.
- Hű, de szerencsém van! Múlt héten ugyanezért elvették a jogsimat.
A nagymama haldoklik. Magához hívja az unokáját, és így szól:
- Mindig jó gyerek voltál, ezért rád hagyom a farmomat, beleértve a nagy házat, az istállót, a munkagépeket és 22 millió dollárt!
- Hű, nagymama - lelkendezik az unoka. - Nem is tudtam, hogy ilyen gazdag vagy! És hol van ez a farm?
- A Facebookon...
A feleség haldoklik, a férj virraszt az ágyánál.
- Drágám... - suttogja a feleség.
- Igen?
- Megtennél nekem valamit?
- Természetesen, drágám, bármit! - mondja a férj.
- Légy szíves, legalább egy percre hagyd már abba ezt a rohadt vigyorgást!!
Egy férfi jelenik meg a rendőrségen és azt mondja az ügyeletesnek:
- Azzal az emberrel szeretnék beszélni, aki tegnap éjjel betört a házunkba és elfogták.
- És miért? - kérdezi tőle a rendőr.
- Meg akarom kérdezni tőle, hogy jött be, hogy nem ébredt fel a feleségem, mert én már évek óta próbálkozom, de még sose sikerült.
Egy idős házaspár autóbalesetet szenved, meghalnak és a Mennyországba kerülnek. Szent Péter fogadja és körbevezeti őket.
- Itt van egy tengerparti házikó, ebben fogtok lakni. Itt van mellette egy úszómedence, golfpálya, esténként eljárhattok a környékbeli bárokba.
Az öregúr oldalba löki a feleségét:
- A fenébe, asszony, ha nem találtad volna ki azt a koleszterinmentes, zsírszegény diétát, már tíz éve ide költözhettünk volna!
-Anyu,anyu, vedd már le nekem a csokit a polcról!
-Nem veszem!
-De anyu, vedd már le!
-Nem veszem!
-De anyu, nekem nincs lábam!
-Nincs láb, nincs csoki!
Jenő bemegy a kocsmába. Az egyik asztalnál ott ül a haverja és fülig ér a szája, odamegy hozzá és megkérdezi:
- Hát te minek örülsz annyira?
- Képzeld Jenőkém reggel takarítom a csónakomat és odajön hozzám egy szőke nő, hatalmas csöcsök, Jenőkém hatalmas csöcsök. Azt mondja, bevinném-e a tóra csónakázni? Hatalmas csöcsök Jenőkém, érted! Bementünk a tó közepére és mondom neki:
- Na lesz szex vagy úszás kifelé?! És nem tudott úszni Jenőkém nem tudott úszni! Érted?
Másnap megint bemegy Jenő a kocsmába, a pasi megint ott ül az asztalnál és még jobb kedve van mint előző nap. Odalép hozzá és kérdezi mi történt mármegint, miért örül annyira.
- Képzeld reggel takarítom a csónakom és odajön hozzám egy vörös csaj, hatalmas csöcsök Jenőkém hatalmas csöcsök! Érted? Beviszem a tó közepére és megkérdezem tőle:
- Na lesz szex vagy úszás kifelé? És nem tudott úszni Jenőkém nem tudott úszni! Érted?
Harmadnap a kocsmában a pasi ül egy üveg konyak mellett és zokog. Jenő odamegy hozzá és kérdezi:
- Hát neked meg mi a bajod miért vagy így elkenődve?
- Jenőkém ne is kérdezd. Reggel ahogy takarítom a csónakot odajön hozzám egy fekete nő. Kérdezi hogy beviszem-e a tóra. Ahogy a tó közepére érünk kérdezem tőle hogy szex vagy úszás. Mire levetette a ruháját és akkora farka volt mint az evezőlapát! Én meg nem tudok úszni Jenőkém, nem tudok úszni! Érted?!
Az okos gyerek és a buta gyerek azt játssza,hogy kérdéseket tesznek föl egymásnak,és ha az okos gyerek nem tud válaszolni,akkor ad egy ezrest a butának,ha pedig a buta nem tud válaszolni,ad egy százast az okosnak.Az okos kérdez először:
-Mi az,négy lába van és ülünk rajta?
-Nem tudom,nesze egy százas.-Mondja a buta.-Mi az?
-Hát a szék!Na és mi az,aminek 4 lába van és eszünk rajta?
-Nem tudom,nesze egy százas.-Válaszol megint a buta.-Mi az?
-Hát az asztal!
-Na jó,most én kérdezek!-Mondja a buta.-Mi az,aminek ezerkétszázhatvannyolc szeme van,és ötezer-hatszáztizennégy lába?
Az okos elgondolkozik,majd ezt válaszolja:
-Nem tudom,nesze egy ezres!Mi volt az?
Mire a buta:
-Nem tudom,nesze egy százas...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!