Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan kell arisztokratikusan...

Hogyan kell arisztokratikusan felkelni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 17. 18:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Milyen felkelésre gondolsz?

Egyébként például negatív nyilatkozatokkal a globális médiában, hátráltatni és abbahagyni a munkát, megszervezni egy gazdasági csapást.

2011. aug. 17. 18:53
 2/9 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy az ágyból XDD
2011. aug. 17. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Én csak a parasztfelkelést ismerem.
2011. aug. 17. 20:09
 4/9 anonim ***** válasza:
20:09 ezen 5 percig nevettem:)
2011. aug. 17. 20:47
 5/9 A kérdező kommentje:
XDDDDDD
2011. aug. 17. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Figy ha te felébredsz abból csak parasztfelkelés lehet az aeroisztroktatikoskutros felkelést még kölyök korodban kell megtanulnod mint minden trokött mint minden más kutyánnak sry ill. Parasztnak
2011. aug. 17. 23:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Előszöris te nemnyithatod ki a szemed azt egy szolgának kell kinyitnia:D

Aztán a kezébe vennie és elvinnie egészen a OroszgyapotZsiráf szőréből készült papucsodig ..

Igykell felkelni arisztokratikussan:D

2011. aug. 18. 02:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Nos... kinyittatod a szemed a komornyikkal,majd ki küldöd a szobából arra hivatkozva hogy még nem keltél fel, aztán felegyenesedsz és nyújtózkodz, majd csengetsz a komornyiknak hogy most azonnal hozza az ágyadba a reggelit,különben kirúgod, aztán miután megreggeliztél felöltözteted magad a saját stylishtoddal, és megkönnyebülten vágsz neki a napnak! :) Remélem segítettem.
2011. aug. 19. 16:59
 9/9 A kérdező kommentje:
Ohh nagyon szépen köszönöm.
2011. aug. 19. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!