Fent van még valaki? (3:17) Ha igen, miért nem alszotok? Mikor fogtok felkelni? :D
Figyelt kérdés
Bocs a hülye kérdésért. Az én válaszom: 10-12 órákat alszom mivel nyáriszünet ugyebár ^^ Délutánonként kelek és idegesít, mégse tudok beállni olyan napirendbe hogy éjjel alszok nappal pedig ébren vagyok. :S Más is van így? :o Elég nagy az alvásigényem... Nappal meg a gépigényem bahahahh2011. júl. 23. 03:18
1/2 anonim válasza:
Most géphez jutottam, így kb 6-ig gépezek, utána alszok kb 10-ig. Én akármeddig éjszakázok stb... mindig olyan 10 és fél 11 között felébredek, utána egyszerűen nem bírok tovább aludni.(bár van, hogy fáradtnak érzem magam, de aludni nem tudnék olyankor)
2/2 anonim válasza:
Én 4:55-kor keltem, de csak most jutottam el a géphez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!