WOW-on megismerkedtem egy k*rvajó tauren hunter csajjal, találkoztunk már dalaranban, meg mindenhol, őis 80-as, énis, sok a közös bennünk, szerintem elhívom randira, élőben is olyan mint a játékban?
Figyelt kérdés
szerintetek hovamenjünk?2011. aug. 17. 13:03
1/10 anonim válasza:
Lehet kicsit abszúrdan hangzik, de én a barátommal WoW-on keresztül ismerkedtem meg. :) Szóval nincs lehetetlen, bár a kategóriából ítélve, te tényleg csak viccnek szántad. :)
2/10 anonim válasza:
Ha tauren, akkor vagy tehénfarmra menjetek vagy valami indián stílusú étterembe!
3/10 anonim válasza:
We are the Borg. You will be assimilated. Resistance is futile.
4/10 anonim válasza:
én fölvinném egy magas épületre és lelökném aztán ellopnám a kariját és eladnám utána bejelenteném a rendőrségre azt az embert aki megvette a karimat és ráfognám h ő lökte a le a karijáért később följelenteném a rendőrséget mert megtartotta a karit aztán visszakapnám ha ez meg volna akkor megb@sznám a kutyámat és csinálnék szilvásbuktát mert azt szeretem
5/10 anonim válasza:
szerintem vidd egy legelőre, és persze hogy élőben is olyan, elvégre minden jó nőnek aki wow-ozik patája és szarva na meg tehén orra és arcberendezése van.
6/10 anonim válasza:
A booty bay-i kocsmát ajánlom és amugy tauri wow??
8/10 anonim válasza:
Na ne már...ezt az ilyet direkt csinálod? hogy nézne ki szerinted ugyan úgy egy WoWos karakter mint egy élő ember...Ezt vagy direkt csinálod vagy te tényleg ilyen hülye vagy
10/10 anonim válasza:
:D én is csaj wow-os vagyok és nincs patám, szarvam meg tehén arc berendezésem :D amúgy sztm mez nagyon romantikus és cuki én is ismertem már meg sok barátot ott :D és egyáltalán nem lehetetlen len ott párt találni :D (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!