Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Beoltanátok nagyon durván?

Beoltanátok nagyon durván?

Figyelt kérdés

Igen, ez lenne a kérésem. Ha lehet minél(még mindig nem írtam el...) durvábban, persze az a kritérium, hogy ne töröljék a kommented. Nehéz lesz úgy, hogy nem ismertek, de remélem lesz pár kreatívabb arc is. Aki legdurvábban be tud oltani úgy, hogy nem törlik, azt én is beoltom:D Kezdődhet a játék, redvás kezeket a redvás billentyűzetre!

Jó szórakozást!

U.I: Tényleg nem sértődök meg, csak bővítem a társadalomról alkotott eddig megszerzett tudásom:) Ja és sablon szöveg NEM ér!

2011. aug. 12. 21:20
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Nem szándékozok polituknak menni. Leírom egyszerűen mért írtam ki ezt a kérdést:

Egyrészt kíváncsi vagyok hány ember képes szitokszók nélkül kommunikálni velem egy ilyen típusú kérdésnél.

Másrészt pedig ezt egy idegesség levezetőnek szántam nektek, ide - mint az egész oldalra - ismeretlen emberként írhattok bármit. Vezessétek le a feszültséget, már aki az. Különösen nem foglalkoztat a tartalom, de remélem nem csak ilyeneket kapok. Szép estét mindenkinek, ja és nincs barátnőm:D

Nem tulipántaposó, hanem liliomtipró vagyok...

2011. aug. 12. 21:52
 12/28 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? ( legjobb beszólás...)

na, mit szólsz?? :D

2011. aug. 12. 22:05
 13/28 anonim ***** válasza:
nem lehet több kettőnél.
2011. aug. 12. 22:06
 14/28 A kérdező kommentje:
Hát agyilag biztos annyi vagyok, de már nem tartom nyílván a koromat. Előkeresem az anyakönyvi kivonatot vagy elég, ha adok 1 címet?:D
2011. aug. 12. 22:09
 15/28 anonim ***** válasza:
szia.leszel a barátom?:)
2011. aug. 12. 22:11
 16/28 anonim ***** válasza:
na ez tényleg oltás
2011. aug. 12. 22:12
 17/28 A kérdező kommentje:
Lehetünk barátok, de akkor kötelező a papírzacskó:D
2011. aug. 12. 22:13
 18/28 anonim ***** válasza:

Jaja, keresd ki.

De igen, kell a cím is, bankkártya szám, oltási könyv, meg a veszettség elleni, meg valami az állatorvosodtól is.

2011. aug. 12. 22:23
 19/28 A kérdező kommentje:
Csak nem örökbe akarsz fogadni? Apa! Egyébként az állatorvosom jófej, ha gondolod ingyen elintézem neked a kasztráltatást.
2011. aug. 12. 22:28
 20/28 anonim ***** válasza:
Miért nem mész, oszt b.szod meg a hullócsillagot? Vagy éppenséggel mért nem b.szod meg a fényességes telihóóóóóóóódat???!!
2011. aug. 12. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!