Beoltanátok nagyon durván?
Igen, ez lenne a kérésem. Ha lehet minél(még mindig nem írtam el...) durvábban, persze az a kritérium, hogy ne töröljék a kommented. Nehéz lesz úgy, hogy nem ismertek, de remélem lesz pár kreatívabb arc is. Aki legdurvábban be tud oltani úgy, hogy nem törlik, azt én is beoltom:D Kezdődhet a játék, redvás kezeket a redvás billentyűzetre!
Jó szórakozást!
U.I: Tényleg nem sértődök meg, csak bővítem a társadalomról alkotott eddig megszerzett tudásom:) Ja és sablon szöveg NEM ér!
Nem szándékozok polituknak menni. Leírom egyszerűen mért írtam ki ezt a kérdést:
Egyrészt kíváncsi vagyok hány ember képes szitokszók nélkül kommunikálni velem egy ilyen típusú kérdésnél.
Másrészt pedig ezt egy idegesség levezetőnek szántam nektek, ide - mint az egész oldalra - ismeretlen emberként írhattok bármit. Vezessétek le a feszültséget, már aki az. Különösen nem foglalkoztat a tartalom, de remélem nem csak ilyeneket kapok. Szép estét mindenkinek, ja és nincs barátnőm:D
Nem tulipántaposó, hanem liliomtipró vagyok...
Hány éves vagy? ( legjobb beszólás...)
na, mit szólsz?? :D
Jaja, keresd ki.
De igen, kell a cím is, bankkártya szám, oltási könyv, meg a veszettség elleni, meg valami az állatorvosodtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!