barátomékkal sétáltunk és egyik haverom éppen m&m's-et evett.Aztán jött velünk szembe pár csaj és be akart vágódni náluk,szal jó magasra földobta a cukrot,h majd a szájával kapja el,de túlságosan hátrafelé dobta és ahogy hátrált beleesett a bokorba xD mindenki röhögött de nem vette zokon :D
egyszer pedig ugyanez a barátom, sétált le egy kisebb lejtőn és nem vette észre,hogy be volt fagyva és hirtelen megcsúszott,de nem esett el,csak lassan,nagyon lassan csúszott le a cipőjén xD de nem az volt a vicces,hanem ahogy sikítozott és kiabált xDD úgy üvöltött,mintha éppen meghalna :'DD nagyon vicces volt :D
2011. aug. 9. 14:24
12/18 anonim válasza:
Én egyszer egyik barátommal, lementünk görkorival a BMX pályára. (Hátha kipróbálhatjuk) Csak úgy nyüzsögtek a BMX-esek...Barátom elsőre átment az egyik rámpán. Én csak a padon öltem, de hosszas kérlelés után én is megpróbáltam. És mindenki csodályára mikor gurulok le a rámpárol, nem fékeztem úgy hogy kicsúszott alólam a görkori, a lábammal együtt, és felkenődtem arcal a másik rámpára...Gondolhatjátok milyen ciki volt XD.
2011. aug. 12. 08:31
13/18 muxti válasza:
Nekem tavaly januárban volt egy hatalmas esésem a sima aszfalton,hajnali fél ötkor a kolléganőmmel mentünk munkába.Persze tök sötét csak messziről lehetett fényt látni,az út szélén egyszer csak azt vettem észre hasalok az autók meg jönnek reflektorral.A kolléganőm rángatott le az árokpart szélére,hogy nehogy a kerekek alá kerüljek.Ennek az esésnek meg következménye is lett,6 helyen porckorongsérv ebből 3 olyan amit operálni kellene de az orvosok nem vállalják a műtét sikerét,ülőcsigolyák szétcsúsznak amit operálni kell (lehet) mindezek mellé dolgozni nem tudok,leszázalékoltak.Mind ezt egy egyszerű esésnek lehet köszönni.
2011. aug. 12. 22:57
14/18 anonim válasza:
engem tegnap este rögöhtek ki vagy 50 en amikor mennék fel egy kis lejtőn, ami televotl sáárral, motorral....(Y)
abban a pillanatban otthagytam, és visszafodultam a kis 14 évesekhez, akik ugy féltek utána a tőlünk mint a tűztől. Mégegyszer merjenek röhögni:DD
attól még szívás volt
20/F
2011. aug. 13. 12:43
15/18 anonim válasza:
ú rengeteg volt, de én tudok magamon nevetni úgyhogy kezelni is tudom az ilyen helyzeteket:D a legutóbbi ilyen eset a déli pályaudvaron volt, mikor lefelé mentem a lépcsőn és valamiért túl nagyot léptem (nem siettem) kb 3 lépcső foknyit "repültem" mert olyan érzés volt:D akkor még nem estem el de annyira megijedtem hogy elvesztettem az egyensúlyom és nevetve oldalra borultam:D a barátaim szakadtak a röhögéstöl miközben segitettek felállni:D
2011. aug. 15. 14:33
16/18 anonim válasza:
a tesco-ban elcsúsztam,és beleültem a mellettünk áló kocsiába.:(
2011. aug. 21. 10:40
17/18 anonim válasza:
szánnal mentünk debrecenbe 30 fokban és leestem rólla és beakadt a lábam a szán közé mert megcsusztam a hóban a szán sarkúban nagyon félelmentes volt
2011. aug. 22. 14:05
18/18 anonim válasza:
Felszálltam az 1-es villamosra álltam kapaszkodtam csak egy pillanatra engedtem el a kapaszkodót, és abban a pillanatban a villamos akkorát rántott vagy fékezett nemtudom pontosan, hogy beleestem egy ülő asszony ölébe, ajánlom mindenkinek a figyelmébe, hogy vigyázzon az 1-es villamoson a Reitter Ferenc utca környékén :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!