Ki az aki kapott már levelet a Roxfortból?
Figyelt kérdés
Nekem ma egy fehér bagoly hozott egy levelet amiben az állt, hogy Ön felvételt nyert a boszorkány és varázsló képző szakiskolába..2011. júl. 24. 13:34
31/42 anonim válasza:
Én is kaptam. :D Szerintem Hollóhátas leszek, mert az uncsitesóm is oda került. ^^ Találkozzunk akkor majd a 9 és háromnegyedik vágányon. *-* Már nagyon várom. :D Nektek már megvan a pálcátok?
32/42 anonim válasza:
ha már a Roxfortban jártok szóljatok már Dumbledore-nak hogy kapja már be amiért nem küldte nekem még a levelet, 10 éve várok rá (20 vok) már rég ki kellett volna járnom, és 2 éve meglenne a RAVASZ-om egy csomó tárgyból:/ de most 10 év csúszásban leszek, tök hülyének fognak nézni ha ilyen 11 évesek között fogok ücsörögni...
33/42 anonim válasza:
Juj valamelyik nap én is kaptam :P Olyan szép fehér hóbagoly hozta. Remélem, hogy a Mardekárba kerülök majd, az minden álmom *_*
34/42 anonim válasza:
Sziasztok fiúk!(és lányok!
Az lenne a kérdésem, hogy hogy jutottatok számítógéphez. Hol hagytátok az ápoló bácsikat? Ngayon nem szép dolog megszökni, még ételt is kaptok.
35/42 anonim válasza:
Én is kaptam levelet!:D
nagyon megörültem neki.
Remélem Hugrabugos vagy Hollóhátas leszek :D<3
36/42 anonim válasza:
Jaj dejó, énis azthittem hogy csak egyedül kaptam.
Nekem is Hagrid hozta, de a tesómnak meg egy gyönyörű hóbagoly. Remélem a Griffendélbe kerülök, de a tesóm minden vágya hogy Hollóhátas legyen! Pedig én jobban örülnék ha Griffendéles lenne, akkor együtt lennénk. Ja és a barátom is kapott egy levelet, de neki meg Voldemort adta át. Félek hogy ezért szakítanunk kellesz... =// :[
37/42 anonim válasza:
Ohhh, remek, alig várom, hogy mindenkivel találkozzak szeptember 1-jén! Ott majd megbeszélhetjük a poszt-benkinersophobiás sokkot, amiben mind szenvedünk.
38/42 anonim válasza:
Én még nem kaptam,de nem is akarok,mert félek a baglyoktól,úgyhogy elkergettem a levéllel eggyütt,de a levél visszarepült,és leordította a fejemet.
39/42 anonim válasza:
Sziasztok. Én nem kaptam levelet, de nagyon szeretnék. Szólna valaki Dombledore-nak hogy tudna-e küldeni felvételit nekem?!?!?!?! Megköszönnöm. :I
40/42 Watson válasza:
Az én érdekemben is szólhatnátok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!