Ki az aki kapott már levelet a Roxfortból?
Figyelt kérdés
Nekem ma egy fehér bagoly hozott egy levelet amiben az állt, hogy Ön felvételt nyert a boszorkány és varázsló képző szakiskolába..2011. júl. 24. 13:34
11/42 anonim válasza:
Emberek, én már oda járok, már 4.-es vagyok :)És Mardekáros, szóval rettegjetek, mert még rátokszabadítom Voldemortot!!! :)
12/42 anonim válasza:
Én kaptam volna, de valamelyik baron lelőtte azt a k*rva bagolyt xD
13/42 anonim válasza:
Hát haver nem tudom mit szívsz, de nekem is adhatnál belőle... Jó cuccnak tűnik :D
14/42 anonim válasza:
"Emberek, én már oda járok, már 4.-es vagyok :)És Mardekáros, szóval rettegjetek, mert még rátokszabadítom Voldemortot!!! :)"
és mit szólna a többi mardekáros hogy ilyen mugli dolgokkal éled ki magad mint az internet? :)
15/42 anonim válasza:
Én Durmstrang-os levelet kaptam... az gáz?
16/42 anonim válasza:
Nem tudom mit szólnának, de nekik is megmutatom ezt a kiváló mugli találmányt, az internetet, és a Facebookra is beregisztrálnak, szóval semmi gond nem lesz :D
17/42 anonim válasza:
Üdv leendő elsősök! Én most végeztem, ha minden jól megy auror leszek, egy jó tanács nektek: vigyázzatok Friccsel meg az undorító macskájával, ja és Pitont is kerüljétek ha nem akartok tonnányi büntetőpontot...
18/42 anonim válasza:
Honnan tudjátok hogy melyik házba tartoztok?:D A Süvegnek még be kell ahhoz osztania. :D
Amúgy én is kaptam,Hagrid hozta a repülő motorján.
19/42 anonim válasza:
Én tavaly kaptam. Személyesen Voldemort hozta. Mardekáros lettem. Jó barátom lett Hisztis Mirtill. Neked csak most küldték, talán összefutunk majd kajáláskor. Amúgy melyik házba tartozol??
20/42 anonim válasza:
én is kaptam még két éve, de sajnos nem tudok angolul :( Valaki tud Magyarországon boszorkány vagy Sámánsulit? Vagy magántanárt?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!