Testépítés! Ezt miért nem látják be az emberek?
Figyelt kérdés
Haverom natúr testépítő(nem ilyen porokkal ízesített) és ha megpakol trágyával egy diszperzites vödröt azt akár 30x is kinyomja úgy,hogy közben lovagol a malacon és azt ordítja: natúr vagyok,nem fúvatott mellyű!!
Étrendje:
reggel: 200gramm füstölt szalonna,hurka,kolbász,fehér kenyér vöröshajma
délben:amit talál a tanyán
este nem eszik mert egyrészt kemény,meg amúgy is szálkásít.
Ilyen tanyagyúrást csinál a tyúklétrán mint hanni bá' a szomszédja.
Mintek az a sok szintexizántoros propántiletilén meg fúvató hamu a testetekbe?
Kérlek ne vicceljétek el és kötekedő válaszoktól is kíméljetek.
Köszönöm előre is a NORMÁLIS válaszokat.
2011. júl. 21. 12:42
11/29 A kérdező kommentje:
tudom! most nézem fönnt van fb-on a haver. keressetek rá:
sztojkáné-kolompár ronaldinho!
2011. júl. 21. 13:11
13/29 A kérdező kommentje:
Na! Hamar megtaláltad. Ugye látszik rajta hogy natúr gyurelós cshávó?
2011. júl. 21. 13:14
14/29 anonim válasza:
Jaja, nagyon dzsukel a vásájnája!
15/29 A kérdező kommentje:
az apja is natur...most megy róla egy film a tv2-n
2011. júl. 21. 13:17
16/29 anonim válasza:
"Az utolsó majomember" :D belegondolva lehet amúgy keményebbek voltak az ősemberek mint mi... nekünk már nem kell mamut után futnunk, hogy együnk. Tuti nem guggoltak volna 250 felett de ettől függetlenül durvák lehettek :)
17/29 A kérdező kommentje:
dobjatok egy lájkot az én bunnyhoz intézett kérdésemre is (igazából f@sszőrnek címeztem) :))
2011. júl. 21. 13:52
18/29 anonim válasza:
én kur.vára levadásznám azt a mamutot, bár szerintem a mamutfül már akko' is koxnak számított.
19/29 A kérdező kommentje:
mamutf@sz volt a prémium koksz! análisan lőtték be.
2011. júl. 21. 15:57
20/29 anonim válasza:
Amúgy tuti annak számított... nem messzi menni csak kínáig. A mai napig esznek medvetalpat/cápauszonyt, mert azt hiszik növeli a férfiasságukat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!