Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Füles miért depressziós?

Füles miért depressziós?

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 2. 20:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A rajfilmben szereplőket emberi tulajdonságokkal ruházzák fel,a viselkedésre is igaz ez.A zárkózott emberek is emberek,olyanok amilyenek,de el kell fogadni őket,vagy is más-ok mint a többség.akár a homárság is.így nevelik fel a generációkat,hogy egyre jobban elfogadott legyen a "más" életforma-viselkedés.magyarul:ránevelik a gyerekeket,hogy "ez nem csúnya dolog".
2011. júl. 7. 14:55
 12/24 anonim ***** válasza:
Füles homááár?!!!!!
2011. júl. 7. 16:40
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezért(a neten találtam:D)

Füles:Súlyosan depresszív alkat. Öregkorára belátta, hogy élete egy kudarc, egzisztenciája pedig valahol a béka segge alatt van. Nem tudott összegürcölni egy lakásravalót, ezért - míg társai jó meleg, fűthető odvas fákban vészelik át a teleket - meg kell elégednie egy huzatos fatákolmánnyal, ami Tigrisnek köszönhetően minden második nap tönkrezúzódik.

Ez a gyökértelen élet, valamint a seggén fityegő műfarok - Milne-nál minden bizonnyal az impotencia szimbóluma -, amivel a többiek állandóan bszogatják, egyszerűen elviselhetetlenné teszi az életet Füles számára. Öngyilkos is lenne, ha depressziója nem totálisan passzív magatartésban ütközne ki, és ha nem félne az újabb kudarcoktól ("mi van, ha nem sikerül?").

2011. júl. 7. 17:00
 14/24 anonim ***** válasza:
Elfogyott a FŰ!
2011. júl. 7. 18:25
 15/24 JLlompi ***** válasza:
mert fel akrta vágni az ereit de nincsenek újjai :(
2011. júl. 7. 18:31
 16/24 anonim válasza:
Én is depressziós lennék, ha egy botokból összetákolt házam lenne, amit valami hülye mindig összedönt. Na és akkor még nem is beszéltünk a szöggel rögzített farokról.
2011. júl. 7. 19:38
 17/24 anonim ***** válasza:
beleőrült micimackó hülyeségébe
2011. júl. 7. 19:43
 18/24 anonim válasza:
én sem örülnék ha a "farkam" be lenne szögezve XD és igaz, annak sem örülnék h csövi vok meg végre 30 perc után felépítem a házam és 1 örült maci ledönti... XD
2011. júl. 7. 21:10
 19/24 anonim válasza:
miért te örülnél ha mindig leesne a farkad?
2011. júl. 7. 21:46
 20/24 anonim ***** válasza:
mert mindennap megtalálja valaki a farkát és felszögezi rá, amikor az nem is az övé.. te nem lennél az a helyébe?
2011. júl. 7. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!