Az állam én vagyok?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 18:33
21/24 A kérdező kommentje:
Ha gúnyolódnék Kegyeddel, azt bizonyára kifinomultabban tenném, mert nem tagadom, hihetetlenül intelligens és szerény férfiú vagyok. Előző "kommentemben" csak az igazságot közöltem Önnel.
2011. júl. 3. 21:19
22/24 A kérdező kommentje:
"szeretem a sajtot.." - Ha nem lett volna ennek a bejelentésnek előzménye ("szeretem a sajtot..."), úgy reagáltam volna rá, mint egy amatőr próbálkozásra, egy első szárnypróbálgatásra. így azonban a kedves kommentelő bebizonyította, hogy vannak még Magyarországon, gyönyörű hazánkban értelmes, humoros, tehetséges internetező emberek.
Ezzel a második kommentjével, ezzel a fantasztikus, pompás "ismétléssel" (hisz ez nem csupán ismétlés, ez a szavak mondhatni magasabb szintű harmóniája) egy derültséglavinát indított el bennem; érzem, hogy áthat a humornak eme emberi ésszel szinte már felfoghatatlan, mennyei szimfóniája. Igen, ezt csak érezni lehet, és milyen pompás érzés! (A zöld kezekkel keapcsolatban gondolom már nem kell ismételnem magam.)
2011. júl. 3. 21:28
23/24 A kérdező kommentje:
"keapcsolatban" - kapcsolatban, a hibáért elnézésüket kérem.
2011. júl. 3. 21:31
24/24 anonim válasza:
Javól, du líbst zer alkohól!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!