Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az állam én vagyok?

Az állam én vagyok?

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 18:33
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Igen, egy nagy hereáll vagy!!
2011. júl. 1. 23:14
 12/24 anonim ***** válasza:
...és mi akkor kik vagyunk.?
2011. júl. 2. 05:58
 13/24 anonim ***** válasza:
a szakállamtitkár :D
2011. júl. 2. 12:22
 14/24 anonim ***** válasza:
A szemem az anyámé... a hajam az apámé.. az orrom pont olyan, mint a nagyapámé, de az állam... Az Állam ÉN vagyok!
2011. júl. 2. 14:33
 15/24 A kérdező kommentje:
Egyszerűen fantaszikus látni, hogy mennyi tehetséges, sziporkázó humorú kommentelő tiszteli meg szerény kérdésemet otthoni billentyűzet-gombjainak leheletfinom, mondhatni precíz leütéseivel. Káprázatos! Uraim, Önök azok akik megérdemlik, hogy a felfelé mutató hüvelykujjú zöld-kéz kurzorral való érintésével fizessem vissza Önöknek azt a jókedvet, amit szentostyaként magamhoz vehettem kommentjeik szemlélése közben. Köszönöm mindenkinek!
2011. júl. 2. 20:07
 16/24 anonim ***** válasza:

halihó! én volnék az "X'D" és kedves Kérdező! de disznó vagy! :D hát erre mit írjak? na jó,poénkodok akkor én is:

[link]

15/l :P

2011. júl. 2. 22:02
 17/24 A kérdező kommentje:
Le kell szögeznem, hogy a megjegyzéseimnek, mégha iróniát tükröznek is, nincs közük ahhoz. Tényleg humorosnak gondolom kedves kommentjeiket, ezért osztom ki apró fehér nyilacskámmal a felpontozást jelző zöld kezeket. A 15 éves leány legutóbbi kommentjében található sárga "fejet" ábrázoló kép pedig újfent jókedvre derített. Köszönöm neked kedves internet-leányzó!
2011. júl. 2. 22:29
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem ismertelek meg! Adsz autogramot? Az adams-et, a Dirk Gently Holisztikus nyomozóirodájára keménykötésű könyvemve, a Douglas-t, pedig a Galaxis útikalauz stopposoknak Gyűjtői változatára szeretném!
2011. júl. 3. 04:17
 19/24 anonim ***** válasza:

22.02-es 15/l vagyok :'D

Te kérdező..... gúnyolódsz velem? mert már komolyan nem tudom eldönteni,hogy az agyadra megyek-e vagy sem :P

2011. júl. 3. 17:12
 20/24 anonim ***** válasza:
szeretem a sajtot...
2011. júl. 3. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!