Lady Gaga tényleg transzfesztoid? UFO kutatók hogy jöttek rá? Mi, miértnem tudtuk?
Hülye barom vagy!
Az UFO az isten! Nem rabolja az ember lélekét! Mond őszintén, hogy a francod tudod, hogy UFO rabolta-e? honnan tudod? hiszed az UFO-tól? találkoztál vele élőben? és beszéltél vele? na láttod, ez baromság!
Ezt most hogy érted hogy óvatosan az ilyen kérdésekkel?
Talán tartani kell valami fenyegetéstől ha UFO-ról beszélgetünk???
Sok volt nekem a konteo.blog.hu mostanában! :)
Azért ezt megmagyarázhatnád:
"egy UFO ember rablás során rabolták el az idegenek (ez egyébként felsőbb körökben köztudott, csak előlünk titkolják) és valaki kiszivárogtatta. Egyébként óvatosan az ilyen kérdésekkel!"
dömperdákó: A paprikáscsirkés UFÓ-s fazon csak viccelt... Sok hülye egy rakáson XD
Ha már ennyi buta ork összegyűlt, már csak az a kérdés, hogy a troll merre leledzik...
Igen sajnos Én is hülye voltam hogy elnéztem ide erre a nívótlan helyre ahol általában a kérdésekre vissza kérdezéssel vagy a másik alázásával válaszolnak!
De sebaj!
Sok sikert a kérdezz majd felelek valami szart játékhoz!
Vicc ez az egész oldal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!