Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogy lehet direkt tüsszenteni?

Hogy lehet direkt tüsszenteni?

Figyelt kérdés
hmm?
2011. jún. 21. 14:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
xD!
2011. júl. 7. 15:41
 22/24 Sz1u ***** válasza:
Gyerekkorunkban az eldobott csikkekből morzsoltuk ki a dohányt, amit beszippantottunk... Lehet, ez most gusztustalan, de akkor ez jó poén volt...
2011. júl. 8. 00:59
 23/24 anonim ***** válasza:
szívj tubákot!
2011. júl. 8. 03:10
 24/24 anonim válasza:
Most hogy covid van otthoni tesztet csinaltam orrbol, ahol egy 3centire kb fel kell dudni az orrodba egy vattás pálcikát, és forgatni két ujjaddal (olyan mozdulat mint amikor sóznál pl) és kb 8at tüsszentettem tőle, most kiprobaltam fulpiszkaloval (fontos hogy olyan legyen ami nem serti az orrnyálkahártyát, es csak finoman!!) es vagy 15-ot tudtam tőle egymás után, ez a módszer ténylegesen beválik, ha fényre nézel akkor az is elősegíti, de csak ha már beindult a tüsszentés. Ezzel a módszerrel kb végtelenségig tüsszentetheted magad…
2022. jan. 8. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!