Erősen gondolok a repiliánokra, meg üzennék telepatikus uton, de mégsem jönnek el. Miért?
Az utolsó hozzászólást kikérem magamnak! Utálom, hogy a 14 éves korosztályt a hülye Justin meg Sp fanok korosztályának titulálják.
(bocsi az offért)
14L
A reptiliánok telepatikus módon kommunikálnak, ezt jól tudod. A telepatikus érintkezésre a "Exlector" nevű érzékszervüket használják, ez azonban nem működik úgy, hogy általánosan a fajra gondolsz. Gondolj bele, ekkor a telepatikus hívásaid eloszlanak a faj összes példánya között, így nagyon gyenge jelet érzékel csak az exlectoruk, ráadásul az emberi telepátia-képesség sokkal gyengébb szinten is van mint az övék.
Amit érdemes kipróbálni, hogy egy-egyel külön próbálod felvenni a kapcsolatot. Különböző forumokon lehet találni egy-egy példányt, amely már válaszolt valaha hívásra (valószínűleg gyakrabban is eljönnek a személyes hívásra, csak a hívó fél szanaszét heverő belső szervei következtében nem tudja ezt forumokon közölni az emberiséggel).
Itt van egy-két reptilián, aki bizonyítottan felelt már hívásra:
1. Kruhja-v°t (ejtsd: Krúja-vőt): Ő jelenleg valahol Új-Mexikóban él, Albuquerque közelében, régebben autószerelőként tevékenykedett Floridában, de gyorsan feltűnt a CSI-nak a furcsa halálesetek miatt.
2. Ez te vagy, Lama-Nˇb (Ejtsd: láma núb) az elcseszett életű kretén, aki intelligens hüllők elképzelt képével történeteivel tölti fel elfajzottan unalmas életét. Ha véletlenül sikerülne őt elérned közöld vele az én üzenetemet is:
Nőj már fel te ostoba szar!
Utolsónak: Nem szeretem, ha emberek akik szimplán nem hisznek el valamit, akkor egyből lehülyézik a másikat. Pedig ez nagyon komoly dolog, hiszen köztudott tény, hogy aki a reptiliánokkal foglalkozik illetve tudatszintekkel, az nem csak közönséges hülye, hanem egy naív hülye aki nélkülöz minden racionális gondolkodást.
Az effajta észosztásra vágyó műkörmös/ezoanya ha csak párszor lenne jogosan kiröhögve nyilvánosan, talán eltűnnének ezek a deviáns emberek.
...Vagy elolvasnák az ötödikes fizikakönyvet és telejósda / VV4 helyett is egy ismeretterjesztő könyvet ragadnak...
Ez te vagy, Lama-Nˇb (Ejtsd: láma núb) az elcseszett életű kretén, aki intelligens hüllők elképzelt képével történeteivel tölti fel elfajzottan unalmas életét. Ha véletlenül sikerülne őt elérned közöld vele az én üzenetemet is:
Nőj már fel te ostoba szar!
A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 11:37
Nem tudom milyen családból származól , de remélem az élet megtanít egy kis jó modorra.
Másik dolog nem tudod milyen életem van: unalmas vagy nem. Nézőpont kérdése. Lehet valakinek izgalmas, lehet valakinek meg nem.
És nem foglalkozok csak ezzel, inkább a tv helyett ilyeneket elolvasok, meg illem tant ami a te életedből hiányzik. Azért köszi,hogy írál
Komolyan ennyire ledegradálódtunk?
Már nem természetbúvár zsebkönyvet, "Hogy is van ez", "Rejtelmes világ", "földünk titkai" és hasonló könyvet olvasnak a fiatalok, hanem reptiliános baromságokat, hogy utána tudaszintekről és csillagközi szövetségről agyalnak?
Aki hisz az ilyen baromságokban, az szavazzon le és menjen holdkőházba angyalszárnyport és energiarúnát venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!