Gratulálsz? Nem húztak meg matekból:D
Jupííí!!Ügyi vagy!
Én 3-mas lettem de közölte a tanár hogy bárhogy is tanultok,nem a jegyeitek és a tudásotok alapján,hanem a "személyiségetek alapján adom az év végi jegyet" (konkrétan pofára osztályoz) Másnál is van ilyen???:)
Egyébként tényleg ügyi vagy!
19:32, tesvírem'!:D
Ugyanebben a cipőben járok, csak az én esetemben a kémia tanárról van szó. Bár ő konkrétan nem mondta ki, de látszik, hogy szimpátia alapján osztályoz. Az volt a legegyértelműbb utalás erre, hogy kedden egyik oszitársamnak megmondta, hogy 3.5-re is ötöst adna neki.
Másik gyenge pontja a színes jegyzőkönyv. Magasról tesz a tartalmára, a lényeg, hogy színes és csicsás legyen.
Szerencsémre engem bír ez a tanár (szerintem ezzel egyedül van a tanárok közül), úgyhogy meg sem nézte a jegyeimet, és úgy zárt le ötösre, de végülis tök mindegy, mert ötösre álltam.:D
20:9 !
negyedikig én is ötös voltam mindenből, de most már nem :D Hajj jövőre 6. , mi lesz velem? :D
20:09
Igen látszik. Ez a sok mondatvégi írásjel csak arra utalhat hogy kitűnő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!