Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ez nagyon durva volt! Szerinted?

Ez nagyon durva volt! Szerinted?

Figyelt kérdés

Tegnap megyek haza a suliból és egy Nő oda jön hozzám ( Nagyon félelmetesen nézet ki !!! )

Be volt kancsúlva a szeme , és Ősz haja volt.

ÉS ilyen szakadt ruha volt rajta .

És oda jött hozzám és azt mondta hogy nem ajánlja hogy haza mennyek , Mert borzasztó dolog történt othon .

De én azt hittem valami dilis Öreg asszony, így nem is akartam vele foglalkozni , így ott hagytam .

És mentem tovább haza .

Mikor haza értem .

(Én mikor haza megyek a suliból általában Üres ház fogad)

Mert anya dolgozik ( és egyszem gyerek vagyok ) .

Egy szóval mikor haza mentem .

Nem is tudnátok el hinni milyen borzasztó dolgot láttam !!!!

nyitva volt elsőnek az ajtó..

Kicsit csodálkoztam is hogy ki lehet othon , és mikor be mentem a házunkba , szét néztem direkt és nem láttam semmit , és senkit.

Utána be mentem a füdőbe ( Pisilni szerettem volna )"

Láttam hogy tiszta vér a csap , és a tűkőr !

Nem értettem honnan jöhetett , vagy kerülhetett ida az a sok vér.

És mikor szét néztem az udvarunkon ( tettemet kerestem ).

Láttam hogy a fa mögött otvan a szomszéd kutyája .

És elvan vágva a torka :( !

Egyből szaladtam hívni anyukámat , És ő nem hitt nekem a telefonban !

Így elmentem a munka helyére mert nem mertem egyedül a házban lenni !

És mikor végzet , együtt haza mentünk és ki hívta anya a rendőrséget.

De azok nem csináltam semmit :(

Gondoltam meg osztom veletek ezt a szomorú történetet .

Hogy Milyen emberek vannak !!!

Csak azt nem értem a néni aki figyelmeztettet honnan tudta ??? :/

2011. jún. 3. 14:32
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Ja..azt nem tudtam:D
2011. jún. 4. 08:33
 22/41 anonim ***** válasza:

találjatok még ki plusz szereplőket és helyszíneket, de ne olyanokat akik/amik illenek a mesébe, én meg csinálok belőle egy mesét ide: [link]

majd olvassátok el!!!

2011. jún. 4. 11:25
 23/41 anonim ***** válasza:
48%
Kedves kérdező te szégyelld magad hogy ennyire sokat lógtál az iskolából és ennyire hülye maradtál.Ha ilyen történet volna akkor ez benne lett volna a híradóba és a rendőrök is foglalkoztak volna vele.Ja és ha ez a mese igaz lenne akkor nem írkálnád le ide-oda hanem épp a gyogyóban lennél mert nem mert megmozdulni sem...
2011. jún. 4. 12:01
 24/41 anonim ***** válasza:
31%

Emberek!Már elnézést,de ti vagytok a szánalmasak(tisztelet a kivételnek). Láthatólag elég sok személynek nincs egy csepp humorérzéke sem,és mindent véresen komolyan vesz. Számomra ez a szánalmas és az elszomorító. (:

Komolyan mondom,amikor ide toljátok a hátsótokat lehordani egy illetőt egy poénnak szánt kérdésért,ráadást úgy,hogy azt hiszitek teljesen komolyan írta amit írt,és még ti nevezitek őket fogyatékosnak és külditek a gyogyiházba,hát én ilyenkor fejbe tudnám lőni magamat... :D

2011. jún. 5. 23:30
 25/41 anonim ***** válasza:
Ez valami vers akart lenni? Mert annak elég sz*r
2011. jún. 6. 00:16
 26/41 anonim ***** válasza:
51%

ebben mi volt a vicc? neked nincs humorérzéked, egyébként meg nem hordta le mindenki (én sem), egyébként meg ha viccnek szánta rájöhetett volna, hogy "nincs humorérzékünk"

Na de mi is volt a vicc poénja. Nem látom egyébként sok esélyét, de talán úgy 5%, hogy az előbbi választ a kérdés írója írta ki, csak más e-mail címmel lépett be

2011. jún. 6. 12:51
 27/41 anonim ***** válasza:
(a 23:30-as válaszra írtam)
2011. jún. 6. 12:52
 28/41 anonim ***** válasza:
Hogy jön ide Sebestyén Balázs?
2011. jún. 19. 17:23
 29/41 anonim ***** válasza:
DJ FOREVER: Én nagyon jót hahotáztam rajta,főleg azon a kiegészítő válaszon,amit az egyik válaszoló írt.
2011. jún. 20. 10:17
 30/41 anonim ***** válasza:
Sebestyén Balázs meg úgy jön ide, hogy régen ő volt a Kész Átverés műsorvezetője, és ezt a gyereket is átverték, tehát ez agyilkosság is meg volt rendezve. később, amikor kiderül, hogy ezt az egészet csak megálmodta, sőt mégkésőbb amikor az is kiderül, hogy ez az álom is csak egy tv-sorozatban volt, akkor meg kísérti őt Balázs, hogy ne legyen olyan unalmas a történet
2011. jún. 20. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!