Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ez nagyon durva volt! Szerinted?

Ez nagyon durva volt! Szerinted?

Figyelt kérdés

Tegnap megyek haza a suliból és egy Nő oda jön hozzám ( Nagyon félelmetesen nézet ki !!! )

Be volt kancsúlva a szeme , és Ősz haja volt.

ÉS ilyen szakadt ruha volt rajta .

És oda jött hozzám és azt mondta hogy nem ajánlja hogy haza mennyek , Mert borzasztó dolog történt othon .

De én azt hittem valami dilis Öreg asszony, így nem is akartam vele foglalkozni , így ott hagytam .

És mentem tovább haza .

Mikor haza értem .

(Én mikor haza megyek a suliból általában Üres ház fogad)

Mert anya dolgozik ( és egyszem gyerek vagyok ) .

Egy szóval mikor haza mentem .

Nem is tudnátok el hinni milyen borzasztó dolgot láttam !!!!

nyitva volt elsőnek az ajtó..

Kicsit csodálkoztam is hogy ki lehet othon , és mikor be mentem a házunkba , szét néztem direkt és nem láttam semmit , és senkit.

Utána be mentem a füdőbe ( Pisilni szerettem volna )"

Láttam hogy tiszta vér a csap , és a tűkőr !

Nem értettem honnan jöhetett , vagy kerülhetett ida az a sok vér.

És mikor szét néztem az udvarunkon ( tettemet kerestem ).

Láttam hogy a fa mögött otvan a szomszéd kutyája .

És elvan vágva a torka :( !

Egyből szaladtam hívni anyukámat , És ő nem hitt nekem a telefonban !

Így elmentem a munka helyére mert nem mertem egyedül a házban lenni !

És mikor végzet , együtt haza mentünk és ki hívta anya a rendőrséget.

De azok nem csináltam semmit :(

Gondoltam meg osztom veletek ezt a szomorú történetet .

Hogy Milyen emberek vannak !!!

Csak azt nem értem a néni aki figyelmeztettet honnan tudta ??? :/

2011. jún. 3. 14:32
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Szóval valaki (vagy valami?) betört hozzátok, összeszedte a szomszéd kutyáját, kinyírta a csapban majd kirakta a kertbe.

Egy néni pedig előtte figyelmeztetett rá.

1. Lehet a néni volt?

2. A néni ilyen látó jósnő volt?

=> na de akkor ki volt a tettes?

Rejtély! Ki ölhette meg a szomszéd kutyáját nálatok?

Racionális magyarázat:

Valaki utálja a szomszéd kutyáját meg titeket is, így rátok akarja kenni a kutya brutális meggyilkolását.

Természetfeletti magyarázat:

Egy macska, amit pár hete purcantott ki a kutya szellemként visszatért, hogy bosszút álljon a gyilkosán.

A macskákat pedig sosem érteni, így őt sem, miért éppen a ti fürdőtöket választotta. Lehet kiskorában vízipisztollyal spricceltetek rá? Vagy majdnem elütöttétek?

2011. jún. 3. 15:13
 12/41 anonim ***** válasza:
69%
Csak, hogy a kérdésedre is kapjál választ. Igen, nagyon durva volt.
2011. jún. 3. 15:52
 13/41 anonim ***** válasza:
83%

Te mit szívtál? Adhatnál belőle nekem is.

:D

2011. jún. 3. 16:00
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

"valakiakitnemismersz válasza:

Szerintem pár szellemet belerakhatnál még meg a nénit csináld úgy hogy amint kimondja hogy ne menj haza tűnjön el mint a köd az izgalmas lenne és a vért ami volt a fürdőben úgy csináld hogy az legyen benne kiírva "te leszel a következő!" meg találj valami rejtélyes tárgyat ami nyomra vezethet téged a titokzatos démon gyilkoshoz mert így lapos a vége én meg szeretem a csattanókat."

like XD

2011. jún. 3. 19:14
 15/41 anonim ***** válasza:
97%

De azért még ezt is lehet fokozni:

Egy XVIII. században élt ember ujjlenyomatát találták meg a helyszínelők, akiről kiderült, hogy az ük-ük-ükapád ölte meg, mert nagyon gazdag volt és kellett neki a pénze. A kutya pedig már azelőtt kb. 5 órával halott volt, hogy elvágták a torkát. a nénit pedig a telefonoddal lefotóztad messziről, mert olyan röhejesen nézett ki. A helyszínelők kérésére megmutattad a képet, ők pedig megállapították, hogy ő egy 70-es években meghalt állatorvos. Fél perccel később három lövés hallatszik, majd egy nagy robbanás hatalmas füstfelhő kíséretében. A lassan szétoszló füstből kilép Sebestyén Balázs, majd közli, hogy ismét ő a kész átverés műsorvezetője, majd előjön az operatőr is. Odarohansz Balázshoz autogramot kérni, de hirtelen felébredtél. Ezek után Oda ülsz a gépedhez, amivel ezt a mesét is írtad, és interneten elolvasod a legfrissebb híreket, köztük azt is, hogy Balázs apja 1975-ben megölt egy állatorvost, akinek a gyereke pár napja bosszúból mérget tett Balázs kutyájának a kajájába, aki így el is pusztult. További részletek is voltak még a cikkben, de az már csak a szappanopera következő részéből derül ki, amit épp néztél a TV-ben. (ezt írták ki: TO BE CONTINUED) A következő film előtt még gyorsan kimész WC-re, a mosdó tele van vérrel, de te már a film ideje alatt megszoktad, hogy az úgy néz ki, nem is foglalkoztál azzal, hogy ez már nem a film, hanem a valóság. Hugyozás után kezet mosol a csapból folyó vérrel (mert víz helyett vér jött belőle), megpillantottad Balázst a feje helyéna szomszédkutya fejével, mellette a kutya a te fejeddel. Te neked tetszett, hogy két fejed van, de akkor feltűnt, hogy a nyakadon bizony nincs is semmi, viszont ömlik belőle a vér. Aztán jött a néni Balázsfejjel és egy automata fegyverrel megölt téged. Te meg ezek után kiírtad ezt az egészet gyakorira a humor kategóriába, mert nagyon vicces volt ahogy spriccelt a nyakadból a vér és közben a nyanya szitává lőtt.

2011. jún. 3. 19:58
 16/41 A kérdező kommentje:

Ez apszúlt NEM VICCES !

szégyelljétek MAGATOKAT , HOGY MINDENBŐL TRÉFÁT CSINÁLTOK !!

Ez tényleg meg történt velem !

És most is félelem érzet fog el mikor a fürdőbe ki megyek !

Szóval nem kell mindenből tréfát űzni !

2011. jún. 3. 21:20
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Elöttem lévő, te valami beteges novellaíró vagy, szétrühügtem magamat :D
2011. jún. 3. 21:21
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek..humor kategória:)
2011. jún. 3. 21:24
 19/41 valakiakitnemismersz ***** válasza:
De ez hogy szavaiddal éljek "apszúlt" vicces :) szánalmas unatkozó kis takony vagy.
2011. jún. 3. 21:27
 20/41 valakiakitnemismersz ***** válasza:
21:24 a kérdező elsőnek Ezoba írta :)
2011. jún. 3. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!