Leszel a férjecském? ^^

ha veszek neked egy ponit es egy unikornist leszel a felesegem?
14/f,fekete haju:P

Persze Megkérem a kezed.De mivel te is bemutatkoztál én is megteszem.
A Nevem Egresy Ferenc 6 éves koromig budapesten éltem ahonnan szegedre költöztünk családommal ott a Komlosy általános iskolában tanultam 14 éves koromban vissza költöztünk Budapestre ahol a puskás tivadarba járam.19 éves koromban a szent György médiaszakos egyetemre jártam. 21 éves koromban elköltöztem a 7. kerületbe és munkát kaptam informatikus ként a körzeti futárszolgálatnál ahol 30 évig dolgoztam. 52 éves koromban nyugdíjba mentem és feleségül vettem egy Katalin nevű lányt. 3 gyermekünk született.20 évvel késöbb amikor a gyermekeim egyetemre mentek,én beáltam a rendőrségbe és 92 éves koromig ott szolgáltam,majd 1870 ben elhunytam.Mellékelek magamról egy fotót.
Sok szeretettel: Jegyesed

meg há
szüleid 1ezzenek bele
nászéjszakán ne légy szégyellős
Ha 1870-ben, több mint 92 éves korodban haltál meg, nem lakhattál 6 éves korodig BUDAPESTEN!
Lebuktál, hááá!
:D

"minden órában változik a hangulatom a viselkedéssel együtt. Például reggel kiabálok, és délután amikor fáradt vagyok hülyeségeket beszélek."
Szerinted??? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!