Leszel a férjecském? ^^

Barna hajú életvidám lány vagyok, aki szereti az állatokat, és nagy tervei vannak a jövőre nézve. Szeretek viccelődni, és minden órában változik a hangulatom a viselkedéssel együtt. Például reggel kiabálok, és délután amikor fáradt vagyok hülyeségeket beszélek.
Ezen kívül szeretem az unikornisokat, és igen, én bevallom! Tudok helyesen írni! Nem mániám a vásárlás, és a többiekkel ellentétben azért hordok melltartót mert van mit beletenni! Utálom a rózsaszínt, és alkalmazkodom a környezetemhez. Ezenkívül szarkasztikus és cinikus vagyok, no meg a fekete hajú hozzám hasonló cinikus pasikat kedvelem! Jah, és 8 éves korom óta minden karácsonyra és szülinapomra egy pónit kérek!

Azt mondtam, hogy a fekete hajúak jönnek be, de azt nem zártam ki, hogy másnak ne lenne esélye.;D
Amúgy meg azért, mert egy férjnek vannak haverjai akiket összelehet hozni a bnőmmel, aki szomorú mert apám nem enged fel a vonatra, hogy elmenjek hozzájuk, és még az unikornist sem akarja felnyergelni!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!