Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Leszel a férjecském? ^^

Leszel a férjecském? ^^

Figyelt kérdés
L/14
2011. máj. 25. 17:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha világraszóló esküvőnk lehet. És az is a hetedhét országon túl.
2011. máj. 25. 17:40
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Bármi megtörténhet. Mesélsz magadról?
2011. máj. 25. 17:41
 3/24 A kérdező kommentje:

Barna hajú életvidám lány vagyok, aki szereti az állatokat, és nagy tervei vannak a jövőre nézve. Szeretek viccelődni, és minden órában változik a hangulatom a viselkedéssel együtt. Például reggel kiabálok, és délután amikor fáradt vagyok hülyeségeket beszélek.

Ezen kívül szeretem az unikornisokat, és igen, én bevallom! Tudok helyesen írni! Nem mániám a vásárlás, és a többiekkel ellentétben azért hordok melltartót mert van mit beletenni! Utálom a rózsaszínt, és alkalmazkodom a környezetemhez. Ezenkívül szarkasztikus és cinikus vagyok, no meg a fekete hajú hozzám hasonló cinikus pasikat kedvelem! Jah, és 8 éves korom óta minden karácsonyra és szülinapomra egy pónit kérek!

2011. máj. 25. 17:46
 4/24 anonim ***** válasza:
Jól hangzik, de nem fekete a hajam. És miért kell neked ilyen fiatalon férjecske? :)
2011. máj. 25. 18:07
 5/24 A kérdező kommentje:

Azt mondtam, hogy a fekete hajúak jönnek be, de azt nem zártam ki, hogy másnak ne lenne esélye.;D

Amúgy meg azért, mert egy férjnek vannak haverjai akiket összelehet hozni a bnőmmel, aki szomorú mert apám nem enged fel a vonatra, hogy elmenjek hozzájuk, és még az unikornist sem akarja felnyergelni!

2011. máj. 25. 18:13
 6/24 anonim ***** válasza:
Akkor menj az egyik póniddal. Arra talán még nyereg se kell.
2011. máj. 25. 18:13
 7/24 anonim ***** válasza:
Na, akkor én leszek. Már festem is a hajamat.
2011. máj. 25. 18:14
 8/24 A kérdező kommentje:
De nincs pónim mert apu csak lcd tv-t vesz, és már így is van 6 tv-nk, de nem érti meg, hogy ha eladná lehetne pónim!>_<
2011. máj. 25. 18:15
 9/24 anonim ***** válasza:
hugomnak van pónia.. én lehetek a férjed>_<' 13/F x'D
2011. máj. 25. 18:19
 10/24 anonim ***** válasza:
Jól hangzik :D Ha a szüleid állják akkor már indulok is hozzátok csak mond meg hol laksz xD
2011. máj. 25. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!