Mondanátok jó oltásokat? :D
Figyelt kérdés
fiút akarok "oltani" és lécc ne régimódi oltásokat mondjatok :D2011. máj. 24. 19:11
1/10 anonim válasza:
oltani a fába szoktak, vagy beoltani az állatot, vagy védőoltást az embernek, ezért nem tudom, ha H1N1 kell akkor kérj a dokitól a fiúra..
2/10 anonim válasza:
(te)-mondok egy viccet!
(ő)-????
(te)-kivan a slicced!
és akkor most 1x-re HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!:D és örök emlék leszx'D
3/10 anonim válasza:
Szituációtól függően. Mondj valamit, sérteni akar, vagy mondd valamit, amire többen is figyelnek, és rögtönzök egy beszólást. Nekem ez ösztön, egyaránt fiúkkal, lányokkal szemben. ;)
4/10 A kérdező kommentje:
1 válaszadónak olyan oltást, amivel a másikat leégetjük. de ez se szőszerint értendő :)
2011. máj. 24. 20:27
5/10 A kérdező kommentje:
2. válaszadónak: ez nem jó, mert az a fiú örök ellenségem ://
2011. máj. 24. 20:28
6/10 skarma válasza:
Amikor úgy kezdi a mondatát, hogy ,,gondolkodtam,...", nyomd be, hogy ,,Milyen érzés?"
Vagy szólj neki hogy növesszen gerincet, vagy valami ilyesmi. Legyél kreatív de ne durva
7/10 anonim válasza:
Én tudok 2őt, mindkettőt lánynak mond:
1.
- Mondok egy viccet/történetet amitől leesik a melled.
- ???
- Ja bocs, már meséltem. :D
2.
- Te miért szégyelled a melleidet?
- Nem szégyellem.
- Akkor miért nem hordod őket? :D
8/10 anonim válasza:
akkor csak te nevetsz rajta X'DDDD
9/10 anonim válasza:
A hepatitis B vakcina elég jó oltás
10/10 anonim válasza:
20:14 ezen egyszerre: facepalm és lmfao :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!