Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Csajok/Lányok, szerintetek...

Csajok/Lányok, szerintetek jól nézek ki? 10-ből mennyi? (16/F)

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy kicsit el vagyok keseredve, mert a bátyáim mindig azt mondják, hogy kicsit gyerekes képem van és túl széles szájjal nevetek. A csajok meg azt mondják a suliban, hogy gyönyörű a mosolyom, és ne higgyek a bátyáimnak. Na akkor most mi az igazság? :S A súlyom elvileg rendben van, de azért én kíváncsi lennék a véleményetekre ennél is. Mivel tudnék még szebb alakot elérni? Hogyan hódíthatnálak meg titeket? Csak őszinte válaszokat, ha lehet, nagyon el vagyok keseredve :S Biztos ami biztos alapon linkelek két képet is, hátha ez segít valamit a véleményalkotásban:

Első (bár ez még 14 éves koromban készült):

[link]

Második (Ez talán kicsit jobban sikerült, és érettebbnek is látszom rajta):

[link]

Előre is köszönöm a segítségeket.

2011. máj. 24. 00:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szinte sajnálom, hogy nem jönnek be nálam a képek, kedvet kaptam a többiektől...
2011. máj. 24. 18:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Te szexisten.. ilyenkor szeretnék meleg lenni.. 20/10
2011. máj. 25. 19:30
 13/15 anonim válasza:
gratulálok.. írj privit nekem mert nagyon bejösszzz <33
2011. máj. 25. 19:43
 14/15 anonim válasza:

aztak*rvaa: D

Nem ilyedteem meg ááhh..: D

14/L

2011. máj. 25. 21:10
 15/15 anonim válasza:
Te Troll xD
2012. febr. 15. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!