Utálom ha a wc mellett húgy van és általában húgy van!?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 17:34
11/11 anonim válasza:
17:37:te voltál a legjobb 5 percig röhögtem azon a beszóláson de igaz is!!nálunk is akartak ilyet :D de am orbán ezt énekli:utálom ha a wc melett hugy és általában hugy van még1-szer mondom hugy van!mert nekem bejön a 2 harmad amit a szavazók adtak csinálok majd olyat amit nem bántok meg holnap!hé dikam csaje ó szíjá heló hidd el nekem hogy nem vágyok táhó érzékeny vágyok á benkő is megmondta mikor a latyakot az arcomhoz nyomta öön is tudja hogy van ha havas henrik felbukkan szemüvegét rángva a klubban a sok kiscsaj elsurran mert a h-a-v-a-s igazi király ezt tudnod kell s a hangulat csak úgy lesz jó ha ott vagyok te kis buunkóó! :D bocs de unatkoztam és begépeltem a szöveget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!