Ez a szöveg angolul van nem?
Figyelt kérdés
أو غبي جدا جدا ولكن
Szerintem ez tuti angolul van...
2011. máj. 21. 10:56
12/27 anonim válasza:
Az európai nyelveket dugjátok fel a seggetekbe. És niggerül van írva.xD
13/27 anonim válasza:
vmi ázsiai nyelv de látom milyen értelmesek vagytok:D:)egyébként humor kategóriában van szall...:D
15/27 anonim válasza:
Ez az ósumér nyelven van...lefordítom: "Ezt a kérdést azért tettem fel mert nincs eszem és amúgyis rákos vagyok. Aki megfejti az király, ugyanis 14 marha hozzászólásra van szükség, mire a 15-ik a király megfejti...buhaha"
googletranslate...jobb mint Norris.
16/27 anonim válasza:
ez chuck norris saját nyelve :OO hol szerezted az infot?? :O ez az én és chuck közös saját nyelve (L)(L)
17/27 anonim válasza:
arab: Vagy nagyon-nagyon hülye, de
18/27 anonim válasza:
23:36 ezt írtad
هذا السؤال لأنني لا يأكل على أي حال، وأنا السرطان. الذي يحل الملك، كما هو مطلوب 14 الماشية آخر قبل 15 من الملك يحل buhaha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!