Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan kell dögdarálót építeni?

Hogyan kell dögdarálót építeni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 17:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%
anyád az
2011. máj. 20. 08:37
 12/23 A kérdező kommentje:
XD
2011. máj. 20. 15:06
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Dögdaráló HOWTO (HUN)

Ez a HOGYAN leírja, hogyan építhet Ön dögdarálót. Nem foglalkozik viszont a dögdaráló fogalmával, üzemeltetésének körülményeivel és biztonságtechnikájával sem. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Ön országában esetleg olyan szabályok vannak érvényben, amelyek tiltják, vagy korlátozzák a dögdaráló építését.

Lépések:

1. Vegyünk egy dögöt. (Az is jó, ha találunk, vagy férjhez megyünk a fiához.)

2. Vegyünk egy darálót. Ügyeljünk a méretekre, és a rendelkezésre álló elektromos hálózat terhelhetőségére.

3. Készítsünk Bose-Einstein kondenzátumot.

4. Tegyük bele a dögöt a darálóba, öntsük le a Bose-Einstein kondenzátummal, és kapcsoljuk be. A közönséges daráló ennek hatására dögdarálóvá alakul.

Vigyázzunk, ez egy (földi körülmények között) visszafordíthatatlan folyamat, a daráló innentől csak dögdarálásra alkalmas.

2011. máj. 23. 00:35
 14/23 A kérdező kommentje:
Végre megkaptam a választ,amire vártam!Akkor ma be is szerzem a szükséges eszközöket és kezdődhet a buli.....
2011. máj. 23. 07:17
 15/23 anonim ***** válasza:
Most,hogy belegondolok,nekem is kell egy ilyen kütyü!xD
2011. máj. 23. 14:06
 16/23 A kérdező kommentje:
kedves utolsó,ha majd megépítettük a dögdarálónkat,szervezhetnénk dögdaráló partyt.Oda mindenki elhozná a saját dögdarálóját és egy éjszaka alatt mértéktelen mennyiségű dögöt darálhatnánk le közös erővel.Szerintem ezt indenképp meg kell valósítani!
2011. máj. 23. 21:32
 17/23 anonim ***** válasza:
Bevesztek engem is? Naaa, légyszilégyszííí, ha már egyszer lefordítottam szuahéliből a howto-t... :D
2011. máj. 23. 22:10
 18/23 anonim ***** válasza:
Ez egy NAGYON JÓ ÖTLET kedves kérdező, én elhoznám a saját, speciális vízhűtővel felszerelt 48 lóerős dögdarálómat, még üknagypapám tervei alapján építette meg a nagymamán, azóta is napi rendszerességgel használom. Már rengeteg dögdaráló versenyre beneveztem vele komoly eredményeket elérve nemzetközi szinten.
2011. máj. 24. 05:38
 19/23 A kérdező kommentje:
Természetesen mindenkit szivesen látunk a bulin,aki rendelkezik dögdarálóval...minnél többen leszünk annál jobb...addig meg kezdjük el bőszen gyűjteni a ledarálásra szánt dögöket!!Ha esetleg nem sikerül megfelelő mennyiségű állati tetemet begyűjteni(amit a lelkesedésetek alpján kétlek)akkor sem kell aggódnunk,mert én mindenről gondoskodni fogok.Tudni kell rólam,hogy egy állatfarmon dolgozom....ha esetleg úgy itélem meg,hogy nem tudtok elegendő dögöt összegyűjteni,el tudom intézni,hogy legalább 40 szarvasmarha itatojába mérgezett víz kerüljön,ilyen módon hatalmas mennyiségű döglött állatra tehetek szert...TEHÁT,IZZÍTSÁTOK A DÖGDARÁLÓKAT ÉS INDULJON A FÉKEVESZTETT ŐRÜLETES DÖGDARÁLÓ BULI!!!!!!!!!!!!!!!
2011. máj. 24. 21:17
 20/23 anonim ***** válasza:

05:38-as, 48 élő ló erejével megy? Hmmm. Az enyém csak 35, és az is döglött. (Viszont plusz szolgáltatásként a darálóm le tudja darálni a saját lovait is.)

Kérdező: egy állatfarmon? Nem az Állatfarmon? :D

2011. máj. 24. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!