Ha térdig érő szélben havat kaszálok. Katt?
Én tegnap gazat hegesztettem,megkapáltam a kekszrétet,kieresztettem a spájzból az ott aszalódó katonákat,aztán gyújtottam egy tüzet az északi sarkon,majd baracklekváros cserebogárpörköltet főztünk a nagynéném ükapjával.. tetejébe még megtaláltam az úúú állomást is, amibe egy odaszáradt szalonnás-kolbászos rágó is bele volt ragasztva... mostmeg éppen szobabiciklizek a kémény tetején,sörös hordóból vedelem a vizet,és persze szagolom a szomszéd büdös lábát,amit tegnap raktam ki a tetőre hogy kiszáradjon.
78/F
én meg láttam a télapót délután szenet lapátolt,meg füvet nyírt nálunk és az egész faluban... xD
Meg a macska is ugatta azt amit a vak kutyánk meglátott! A meztelencsiga meg csak úgy taposott a vájling túrón xD
Komoly:
most ez már viccnek is sok......
hallucinogének xD
Jah ismerőős dolog multkor én is felmásztam a fára és majdnm elötütt de ugyahogy tudok uszni XD
De ma meg egy lekváros grill sütő kergetett meg mert azt mondta h én megvajaztam a macskája nyakát :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!