OMG, most mit csináljak, nagyon fááj!?!?
Figyelt kérdés
Hát..tuggyátok ez elég kinos.. de elmondom. tegnap este leestem a fáról és azóta fáj a hajam..MOST MIT TEGYEK? kenjem be zsírral????2011. máj. 7. 20:14
2/24 A kérdező kommentje:
De é vagyok aranyhaj, és ezután ha énekelnek , nem fiatalítok,szóval nem vághatom le :(:(
2011. máj. 7. 20:20
4/24 A kérdező kommentje:
tutam,tutam !!!! most le kell vágni a kukimat????
2011. máj. 7. 20:23
5/24 anonim 

válasza:

Jah mondjuk azis lehet h kezdesz átmutálódni medvedisznóemberré:D
6/24 anonim 

válasza:

A kukilevágás sem segít, szerintem igaza van a harmadiknak, és át fogsz mutálódni. És utána ugyanúgy terhes maradsz!
7/24 A kérdező kommentje:
Akkor reménytelen a helyzetem?,? De ha átmutálódok nem kel mennem suliba??? :O ohh már érzeem....x-meen
2011. máj. 7. 20:31
8/24 anonim 

válasza:

Suliba kell járnod, viszont a a felvételin majd kapsz plussz pontokat
9/24 A kérdező kommentje:
már nemkell mert láthatatlanná tudok válni, és így majd összelopkodom magamnak a cuccokat, nem kell többet tanulni jee:D EZZAZZ de a hajam még mindigfáj..KENJEK RÁ POLOSKABELET??
2011. máj. 7. 20:38
10/24 anonim 

válasza:

Inkább bélgilisztakivonatos ganajtúró-esszenciát, nekem az vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!