Pont most az utolsó osztálykiránduláson. Elmondásuk szerint először vizet locsoltak a fülem mellett hátha attól bepisilek, de nem jött össze. Aztán melegvízbe lógatták a kezem, hátha attól is bepisilek, de arra csak felébredtem. A harmadik volt, hogy rámnyomtak egy tubus fogkrémet, rámöntötték az arctisztító zselémet, szétszedték a tollpárnát és remrakták. Elkezdték csikizni az orrom és én egy laza mozdulattal végigkentem magamon a fogkrémet.
Bevallom ha nem lettem volna már amúgy is kibukva a kirándulás miatt, akkor élveztem volna ezt a hülyeséget, de akkor egyenesen agyfaszt kaptam tőlük és ordibáltam és sírtam. Aztán még jött egy-két balhé szóval az a kirándulás egy nagy rakás kakaság volt. :DD Mindegy... ez ilyen.
L/14
2011. jún. 22. 04:26
12/17 anonim válasza:
Mi műpókot tettűnk a faházukba de aztán mi szivtunk mert 00:00 kor átjöttek sírva h had aludjanak nálunk és az egyik horkolt ugyhogy k*rvára nem tudtunk aludni!
2011. jún. 22. 11:36
13/17 anonim válasza:
én szeretem az osztálykirándulásos szivatásokat, akkor is ha rajtam csinálják, de egy dolog fontos: SOHA NEM MENJÜNK TÚL MESSZIRE! (példa az amikor a szájábaszartak szegénynek, hallod én a helyedbe fogtam volna a kisbicskát, és amelyik beleszart a szádba ANNAK A SEGGÉBE DUGTAM VOLNA FEL A PENGÉT!) bocsánat hogy ilyen erőszakos vagyok, de én hirtelen felindulásból hasonlót tettem volna, az nem segít ki hogy kirugják őket, ők iskolán kívül is bármikor megalázhatnak)
Na térjünk a lényegre:
7. osztálykiránduláson a legjobb haverom mellettem aludt, és mindenki mellett ott volt a cucca is. és a haverom minden reggel 5kor szokott kelni hogy időben beérjen a suliba, és a kirándulásra elfelejtette kikapcsolni az ébresztőt az ipod touch-án, ahol az ébresztő hang ilyen repulő-csészealj hang volt. és én felébredtem rá, és hallottam a hangot és tökre beszartam hogy jönnek az ufók, mire elkezdtem üvöltözni: -ÁÁÁÁ, JÖNNEK AZ UFÓK!!!! ÁÁÁ SEGÍTSÉG! (persze senki nem jött csak az ipod visított), mire mindenki felkelt, a haverom is, és mondta: -Ja bocs ez én vagyok...elfelejtettem kikapcsolni az ébresztőt! LOL
2011. jún. 22. 11:57
14/17 anonim válasza:
Velem soha sem basztak ki osztály kiránduláson. Viszont tudok két obitális sztorit. Az egyik az évfolyamban tortént, a másik sulis legenda. Egy utálatos lány nagyon bosszantotta az osztálytársait 4 napos kiránduláson. A második nap annyira kiborított valakit, hogy az bement a városba a patikába, vett vény nélkul kaphato hashajtot és este belerakta az egészet a lány italába. A továbbiakban a holgy nem tudott résztvenni a programokon egészségugyi okok miatt XD a mási kicsit durvább. Egy nagyon szép lánnyal esett meg,hogy irigye akadt a barátnoi kozul. A dologban pasi votlt és egy érdekes szerelmi sokszog. Az osztály kiránduláson kellemetlen dolog tortént a széplánnyal. éppen hajat mosott mikor mellette sikítozni ketdtek a zuhany alatt. Samponnal a fején segített a mellette pánikolo lány segítségére. állítolag egeret látott a csaj. Nagy balhé meg pánikolás lett és a lány csak 15-20 perc mulva kerult vissza a zuhagy alá. Mint a késobbiekbol kiderult a samponban szortelenito volt. A lány haja kihullott. A teteseket kicsapták az iskolábol.
2011. jún. 22. 17:54
15/17 anonim válasza:
Engem megszívott egy gyík.
2011. jún. 22. 17:59
16/17 anonim válasza:
Volt egy nagyon félős osztálytársunk akit azzal piszkált a túravezető bácsi, hogy este járnak a vérmókusok a táborban, és lopják a kaját. Egyik hülye osztálytársammal kiraktunk az ablakba(kívülre)egy zacskó kekszet. Reggelre eltűnt! A fiúk ellopták. Mi mindig kitalálunk valakinek egy jó kis szivatást. :)
2012. máj. 18. 20:20
17/17 anonim válasza:
Az egyik haverom a táborban (12!) kirakta a seggét az ablakba. Ezt most halál komolyan mondom egyszer csak letolta a gatyáját és... csak lányok voltak kint, mert az ahol volt a fiúk szobája volt. Bent nagyobb volt a sikítozás/ordítás...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!