Mást is megszívattak már a nobrain. Dk-val?
Figyelt kérdés
2010. aug. 27. 13:09
4/14 anonim válasza:
többször is láttam, egyszer be is írtam a címsorba, utolsó pillanatban jutott eszembe, hogy fuck nem kéne... szóval engem még nem... inkább killerjo.net-tel...
5/14 A kérdező kommentje:
téll ezen az oldalon? mikor?
2010. aug. 27. 13:20
6/14 anonim válasza:
uccsó vok, meg van az a játék, aminek a végén bejön azzal is, van a szemvizsgálat, meg h hány arcot látsz... legalább 50 youtube vidivel... (ez is olyan ijesztgetős, nem?)
meg volt egy kép ahol jessica alba volt meztelenül és felülről töltött be és a melle fölött lassult, lassult, ó mondom ez nem lehet véletlen kiikszeltem gyorsan, komikba látom jól gondoltam, ez is olyan fasság :D
9/14 anonim válasza:
Ja.:D
És az a gáz, hogy hiába indítom újra a gépem, amikor bekapcsolom és megnyitom a mozillát megint előjön. xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!